Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+ SxA setembre de 2015. "Un setembre com cap altre"
 
Versió per imprimir
  • Logo ERC+SxAComencem el mes de setembre d'una forma lúdica, amb la festa de la Verema que transforma la vida del nostre poble i ens aporta els tres elements que estan representats en el cartell d'enguany: vi, gastronomia i festa. Benvinguda sigui un cop més la Festa de la Verema que posa el vi de la nostra DO a l'aparador de l'actualitat i el fa protagonista d'honor a la nostra comarca i a la resta del país.
    Pocs dies després, tenim l'Onze de setembre, la Diada nacional de Catalunya. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural ens convoquen aquest any a omplir l'avinguda Meridiana. És un any cabdal i no podem fallar. Enguany, més que mai, hem de fer evident la nostra presència. Aquest esdeveniment serà portada en els diferents mitjans de comunicació internacionals i, especialment destacat en aquesta ocasió, perquè setze dies després, el 27 de setembre, els catalans i les catalanes tenim, per fi, l'oportunitat de decidir el que volem per al nostre futur.
    L'ANC, Òmnium Cultural, Esquerra Republicana de Catalunya, MÉS-Moviment d'Esquerres, Convergència Democràtica de Catalunya, Súmate i altres formacions, hem unit esforços i junts hem estat capaços d'elaborar una llista unitària que pugui fer vibrar a una gran majoria dels i les votants i, alhora, sigui capaç de donar resposta i convèncer amb arguments sòlids a molts indecisos. Aprofitem aquestes darreres setmanes per fer arribar, sobretot a aquells que tinguin dubtes, un missatge de tranquil·litat, que esborri pors i amenaces i que ens faci estar convençuts que estem davant una oportunitat única i històrica de que una majoria important del poble català avali amb el seu vot el procés d'independència del nostre país. Fem aquest darrer esforç, no deixem perdre la millor ocasió que hem tingut en els darrers tres-cents anys.
    No ens deixem entabanar per alternatives impossibles o per promeses de darrera hora que ja sabem com acaben, són molts anys d'incompliments i menysteniment. Tampoc caiguem en el triomfalisme, no tot es solucionarà el 28 de setembre amb una àmplia majoria de les forces independentistes. El camí que llavors caldrà recórrer serà llarg i ple de dificultats a superar, però, sens dubte, serà un camí il·lusionant perquè és el que haurem pogut triar lliurement.
    Aixequem els ànims, mirem endavant, siguem positius i actius i d'aquesta manera podrem aconseguir allò que tant anhelem, la nostra llibertat i, el que és més important la de les generacions futures.

Pujar al principi de la pàgina