Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+SxA novembre. "Reforçar per millorar"
 
Versió per imprimir
 • Logo ERC+SxA

  El passat mes d'octubre es va dur a terme el concurs del contracte del servei de Participació, Adolescència i Joventut. D'un total de tres ofertes presentades la Fundació Pere Tarrés va guanyar l'adjudicació per un període de dos anys i amb un import biennal de 381.000€.

  La contractació s'emmarca dins la voluntat de crear sinergies i d'ampliar el servei que actualment s'ofereix des de les diverses àrees incloses en la licitació: Adolescència i Joventut, Participació, Cooperació Internacional i Equitat. No obstant, també s'emmarca dins la limitació que patim com administració local per part de l'Estat Espanyol que imposa una sèrie de restriccions que dificulten la contractació i la creació de noves places per part de les administracions públiques, perjudicant el servei i, en conseqüència, perjudicant a la pròpia ciutadania. Aquestes restriccions ens obliguen a externalitzar serveis mitjançant contractes amb empreses per tal de poder cobrir les necessitats de contractació necessàries per oferir un bon servei.

  En la contractació del nou servei es fa una aposta per incrementar el personal, en concret, en l'àrea d'Adolescència i Joventut on s'amplia l'equip fins a un total de quatre persones.

  Alella és capdavantera en les noves maneres d'entendre les polítiques de joventut al país: d'un model basat en la informació passem a un model d'acompanyament i assessorament alhora de prendre les decisions necessàries per a l'emancipació juvenil. Per aquest motiu es posarà en marxa el projecte Gira, el nou servei d'assessorament i recursos per a joves, s'actualitzarà el Pla Local de Joventut i es desenvoluparà, entre altres, el Pla Local d'Adolescència.  

  El nou contracte també incorpora una persona que donarà el suport tècnic a la regidoria de Cooperació Internacional i a la regidoria d'Equitat, àrea aquesta última on està prevista l'elaboració d'un Pla d'Igualtat i d'una programació pròpia, entre altres.

  I finalment, dotarem d'una tècnica a la regidoria de participació amb la voluntat de desenvolupar el Reglament de Participació Ciutadana i altres processos participatius transformadors vinculats al bon govern, les bones pràctiques i la transparència.

  De tot el procés entre les diferents regidories en sorgeix un nou servei que crearà sinergies i potenciarà les respectives àrees per tal de donar un millor servei als ciutadans i ciutadanes d'Alella.

Pujar al principi de la pàgina