Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+SxA març de 2016. "Treballant el present, pensant el futur"
 
Versió per imprimir
 • Logo ERC+SxA

  ERC+SxA va aconseguir la majoria absoluta en les darreres eleccions municipals. Lluny de veure-ho des d'una posició de comoditat, ja en El Full del mes de juny dèiem que “la consecució de la majoria absoluta per primera vegada, ens infon més responsabilitat encara”.
  El nostre projecte va començar el 2003 i d'aleshores ençà, ERC ha ideat i liderat la implementació de l'actual model de poble, primer  amb La Garnatxa i des de 2011 amb Sumem per Alella (SxA). Hem fet possible la transformació del poble en l'Alella que coneixem. Hem fet possible que una visió passés a ser una realitat.

  És per això que, des de la responsabilitat que tenim, la gent d'ERC+SxA vam començar passades les eleccions municipals un període de reflexions, debats, propostes i idees en el sí de la nostra Assemblea, és a dir, la reunió de totes les persones que participen del projecte, per analitzar on estàvem i per decidir cap on volíem continuar.

  Amb l'entusiasme d'estar fent realitat el nostre projecte per Alella, i veient amb satisfacció que la ciutadania el reforça amb el seu vot, des d'ERC+SxA ens hem fixat com a objectiu preparar-nos per definir el nou projecte pel futur d'Alella, per l'Alella del 2035. Per això, i més enllà que el nostre Grup Municipal a l'Ajuntament continuï amb la seva prioritat número u consistent en governar, ERC+SxA hem reforçat la nostra Assemblea i ens hem dotat de nous mecanismes de funcionament per començar a treballar per l'objectiu fixat.

  Hem renovat el grup de persones que formen l'Executiva local ampliada. Aquest grup, format per sis homes i sis dones, inclou regidors/es i persones sense càrrec electe; inclou militants i persones que participen del projecte com a amics/gues  d'ERC sota el paraigües de Sumem per Alella; inclou persones amb experiència activa en política i persones que s'involucren per primer cop. Aquestes 12 persones representen el que és ERC+SxA: gent diversa que comparteixen una visió del poble i de la societat i que s'uneixen per treballar pel bé comú.

  Per això, des d'ERC+SxA us volem dir que ens responsabilitzem amb el present a través del nostre Grup Municipal i que ens comprometem amb el futur a través de la nostra Assemblea. Per continuar proposant-vos un poble millor per a tothom i per continuar sent dignes de la vostra confiança també en el futur. Tot treballant en el present, estem preparant el futur. En aquest camí, tota persona que vulgui sumar sempre serà benvinguda! alella@esquerra.org

Pujar al principi de la pàgina