Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+SxA març de 2018. "Gràcies Alella"
 
Versió per imprimir
  • Logo ERC+SxA

    En el darrer ple, vaig anunciar que el 15 de març em jubilaré i deixaré de ser regidora d'aquest ajuntament.

    L'any 2007 l'Andreu Francisco em va proposar formar part de les llistes de la candidatura d'ERC-La Garnatxa i així va ser també el 2011 i el 2015, en la candidatura d'ERC+SumemxAlella.

    La dedicació de regidora m'ha reportat moltes satisfaccions, però també inquietuds. Conèixer amb més profunditat el teixit social, tenir el contacte de la gent, atendre'ls en tot allò que es pot, o no poder-ho fer en allò que no és possible, és un aprenentatge que et fa replantejar moltes coses.

    La feina duta a terme en les àrees que m'han estat delegades: Promoció Econòmica, Turisme, Administració, Innovació, Transparència i Comunicació, així com la responsabilitat de gestionar vuit edicions de la Festa de la Verema, m'ha permès treballar transversalment des de la part més interna de l'ajuntament, tenir una relació molt directa amb els treballadors i treballadores i conèixer la seva professionalitat. No puc deixar de mencionar al personal d'altres departaments amb els quals he compartit gestió i activitats: Alcaldia, Serveis Municipals, -en especial la Brigada-, Cultura, Gerència, Participació, Intervenció, Policia Municipal, Medi Ambient, Urbanisme, Esports, Atenció a les persones, Joventut, Equitat, Educació, Cooperació i Salut. He après molt d'aquest capital humà, que és el valor principal d'aquest ajuntament i que mereix tot el nostre respecte. A tots i totes, moltes gràcies; la feina a vegades és complexa i intensa i no tot té la solució que desitjaríem, però ha estat molt gratificant treballar al vostre costat.

    A tota la ciutadania: espero haver acomplert la tasca que m'heu encomanat; possiblement hi ha hagut mancances, però us puc assegurar que ha estat feta amb tota la meva il·lusió, bona fe i honestedat.

    A tots i totes amb els qui he compartit govern i consistori, una salutació molt especial. I a l'Anna Alfaro, Ana Fernández, Fede Salas, Teresa Vilaró, Laura Ribalaiga, dir-los que no ha estat només molta feina el que hem compartit, ha estat també amistat, complicitat i sobretot ganes de fer Alella.

    Alcalde, Andreu, gràcies per la confiança que m'has fet durant aquests tres mandats. Ha estat un honor formar part, durant quasi onze anys, dels equips de govern que has liderat des del 2003. Has aconseguit fites importants per a Alella i per al nostre país i em sento orgullosa d'haver-hi pogut contribuir.

    Gràcies, Alella

    Isabel Nonell i Torras

Pujar al principi de la pàgina