Escrit Gd'A novembre de 2018: "Trinxar el territori amb velles polítiques d'habitatge"
 
Versió per imprimir
 • gda

  Al Meeting Point s'exhibien els blocs que Corp vol construir a La Serreta. Grans i horribles edificis a sobre de les vinyes colapsant unes urbanitzacions amb unifamiliars pensades com a segones residències amb vials pel que només passa un vehicle i voreres per les que no hi passa ni el cotxet del bebé. 200 habitatges, unes 500 persones, més de 300 cotxes més circulant entre Mar i Montanya, la Creu de Pedra i Can Teixidor.

  Nous habitatges privats que s'anuncien on ara hi ha vinyes sense que hi hagi ni aprovació de l'Ajuntament i de la Generalitat, projecte parcel·lari, projecte urbanístic, projecte de construcció i llicència pel constructor. De gran, vull ser Corp i que quan em carregi un element patrimonial protegit (cas de Can Calderó) a Alella, i la imatge vitivinícola del poble, no només no em passi res, sinó que ERC em posi una catifa vermella per a trinxat La Serreta i el Pla.

  L'Alcalde no se'n amaga. La promotora construirà 8 edificis de vivenda lliure i 3 més amb alguna protecció, i urbanitzarà les 3 hectàrees del Pla on aniran els equipaments esportius, però ni els construirà, ni construirà tampoc els 4 blocs de vivenda social. Això quedarà per quan l'ajuntament aconsegueixi el finançament. Bingo !! gran negoci !!! Ens carreguem les vinyes i l'horta i ho urbanitzem tot, a l'espera que caiguin del cel els diners pel camp de fútbol, la pista d'atletisme i les vivendes socials. Jo de gran, vull ser Corp.

  Reviseu el nostre escrit del mes passat i sabreu perquè hem votat en contra del Pressupost. ERC SxA no ha reservat 30.000€ per a 3 càmeres lectores de matrícules que demanàvem per a la zona de les escoles Fabra (camí a Rials), el pont de l'Autopista i la carretera a Granollers. Tampoc el sistema disuasori als perímetres de les urbanitzacions.

  La noticia bona és la instal.lació de pantalles antisoroll als marges de la autopista al seu pas pels trams urbans més afectats pel soroll. El cost, 800.000€ el posa una empresa pública de la Generalitat que les instal.larà uns mesos abans de les eleccions. Teniem aquesta reinvidació al nostre programa electoral des de 2011, i vam negociar que s'incorporés al PAM (Pla d'Actuació Municipal). La dolenta, és que tot i que El Masnou, per unanimitat, ha demanat esdevenir Zona 1 pel Transport públic, aquí a Alella, som rics, i podem pagar el doble que els nostres pobles veïns.

Pujar al principi de la pàgina