Portada|Cultura i Festes|Regidoria de Cultura|Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Localització

Carrer de santa Teresa, 9

Aparcaments gratuïts: • Riera Fosca • Àngel Guimerà 

Web i hashtag
Venda d'entrades
Fins a nou avís l'Espai d'arts escèniques romandrà tancat i les activitats programades queden anul·lades per l'alerta per coronavirus 
Horari d'atenció al públic

Fins a nou avís l'Espai d'arts escèniques romandrà tancat i les activitats programades queden anul·lades per l'alerta per coronavirus 

(Horari d'atenció al públic habitual: De dilluns a divendres, de 17 a 20.30 h 5 de gener, 24 de desembre, 31 de desembre, festius i agost tancat.)

Visita l'espai

Banner-Equipament-Tancat 

 Portada fulletó 1r semetres 2020  portada femení

el crèdit    Espai d'arts escèniques. Imatge interior  Espai d'arts escèniques. Imatge exterior


Ubicat en el mateix emplaçament de l'antic Casal, l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella serà un centre de titularitat municipal que desenvoluparà programes de difusió artística i donarà suport a la creació i a la formació en l'àmbit de les arts escèniques. Oferirà una programació estable de teatre, música, dansa, circ i cinema, i acollirà a les seves instal·lacions l'Escola de dansa municipal, la Coral Municipal i oferta de tallers i cursos puntuals i trimestrals. 

Entre els seus objectius, eix de la seva gestió, destaquen apropar la cultura escènica, fomentar i donar suport a la creació local, potenciar la formació artística, la recerca de la excel·lència, crear un espai relacional i visibilitzar el retorn social de la cultura.

Els espais: 

  • Espai escènic: sala amb escenari, grada retràctil de 257 butaques i equipació escènica. Podeu consultar les característiques i fitxa tècnica de l'espai aquí. 
  • Sala Carquefou: sala de 101 m2 amb 62 cadires i taula presidencial, projector, pantalla i equip de megafonia. 
  • Espai Dansa: sala de 166 m2 amb terra de linòleum, projector, pantalla i equip de megafonia. 
  • Espai Música: sala de 101 m2 amb terra de parquet, projector, pantalla i equip de megafonia.  

Bucs: 

  • Buc 1: buc insonoritzat 15,90 m2 equipat amb bateria, teclat, amplificadors per a baix i guitarra, taula de mescles i 2 micròfons shure amb peus. 
  • Buc 2: buc insonoritzat de 9,18 m2
  • Buc 3: buc insonoritzat de 9,35 m2

AVÍS IMPORTANT

Benvolgudes i benvolguts,
L'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella ha tancat les seves portes -com la majoria dels equipaments municipals que donen serveis no essencials- amb motiu de les mesures de seguretat establertes per a la prevenció i control de la infecció del coronavirus SARS-CoV-2, i també ha ajornat els espectacles programats fins a que es pugui reprendre la normalitat. 
Però entre tots superarem aquesta situació i aviat podrem obrir de nou i acollir espectacles i activitats per fer de la cultura un dels nostres motors de vida, motor econòmic, social i de desenvolupament personal. Amb vosaltres reflexionarem, riurem i plorarem quan puguin tornar a l'Espai artistes i persones creadores i puguin compartir amb nosaltres en escena les seves produccions.
Fins que arribi la normalitat, ens quedem a casa, però no deixarem de fomentar la cultura de les arts escèniques des del nostre compte d'Instagram: #espaialella
Per acabar, reprenem les paraules recollides pel Teatre Lliure d'intèrprets, crítiques i crítics recitant en un vídeo conjunt frases cèlebres d'obres de Shakespeare, Ibsen, Txékhov, Calderón de la Barca o Fernando de Rojas, entre d'altres, per celebrar el Dia internacional del teatre celebrat en confinament el passat 27 de març.
Volem expressar així el desig que l'activitat escènica recuperi la normalitat el més aviat possible.
"Et trobem a faltar, teatre. Fins ben aviat"


ALTRES INFORMACIONS 

Inaugurem l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella 

L'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella s'estrena el 26 d'abril amb El Llibertí 

Ja tenim nom: Espai d'arts escèniques Casal d'Alella

Del 8 al 19 de juny es pot votar el nom de l'espai d'arts escèniques

Posem nom al nou espai cultural i d'arts escèniques del carrer de Santa Madrona

Comencen les obres del nou equipament cultural

DESTAQUEM

L'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella ha posat a la venda les entrades per als espectacles del primer semestre de l'any. Amb les arrels com a fil conductor, la cartellera dels primers mesos de 2020  inclou espectacles teatrals, de dansa, música i circ. El programa arrenca l'1 de febrer amb un concert de Tiananmen i Raül MoyaLlegir més

Pujar al principi de la pàgina