Portada|Govern obert|Participaciˇ ciutadana|SUBVENCIONS ORDIN└RIES I EXTRAORDIN└RIES PER A LA REALITZACIË D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CAR└CTER SOCIAL 2016
Filtrar esdeveniments
 
Versiˇ per imprimir
SUBVENCIONS ORDIN└RIES I EXTRAORDIN└RIES PER A LA REALITZACIË D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CAR└CTER SOCIAL 2016

ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A LES ENTITATS SOCIALS D'ALELLA

Vista la valoraciˇ efectuada per la Comissiˇ de Valoraciˇ per tal d'examinar, valorar i resoldre les solĚlicituds de subvencions de les entitats socials d'Alella per al foment d'activitats.

 

Conformement a la proposta de la regidoria de Participaciˇ Ciutadana, la Junta de Govern Local acorda en la sessiˇ celebrada el 23 de juny de 2016 atorgar les segŘents subvencions ordinÓries i extraordinÓries a les entitats socials que es relacionen per als conceptes i requisits que es detallen:

SUBVENCIONS ORDIN└RIES:

ENTITATSIMPORT SOLĚLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Fundaciˇ Tutelar Santa Clara5.600€700€Despeses jornades informatives per disseny i publicitat, carpetes i dossiers i projector. Despeses de presentaciˇ per impressiˇ cartells, invitacions...
Disma3.000€400€Esplai integrador.
Associaciˇ SÝndrome d'Asperger del Maresme7.234€1.800€Despeses de sou, activitats i excurcions. 
Fundaciˇ Privada del Maresme Pro Persones amb Disminuciˇ PsÝquica3.000€1.400€Despeses de Treballadors Socials, Neur˛legs i Psiquiatres. 
Voluntariat d'Alella1.770€300€Botes d'aigua, conjunt de guants i buf pels voluntaris de camins escolars i pel curs voluntariat.
Grup local de CÓrites de la Parr˛guia de Sant Feliu d'Alella2.500€1.000€Compra d'aliments i transport d'aliments de Barcelona a Alella del Banc d'Aliments.
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDIN└RIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS5.700€


SUBVENCIONS EXTRAORDIN└RIES:

ENTITATIMPORT SOLĚLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Grup local de CÓrites de la Parr˛quia de Sant Feliu d'Alella1.000€700€Adquisiˇ de nevera.
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDIN└RIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS700€

Pujar al principi de la pÓgina