Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 8 d'abril de 201608.04.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament convoca una Audiència Pública per parlar de les ocupacions d'habitatges
La sessió es farà el dimecres, 13 d'abril, a les 19.30h a l'Institut Alella

Audiència Pública 13 d'abrilL'Ajuntament ha convocat una Audiència Pública per al proper dimecres 13 d'abril, a les 19.30h, a la sala d'actes de l'Institut Alella. La sessió estarà dedicada íntegrament a tractar el tema de les ocupacions d'habitatges.

Contemplades com un òrgan de participació dins del Reglament de Participació Ciutadana (article 19è del capítol IV), les audiències públiques són una trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats o programes d'actuació. Segons estableix el regalment, es convocaran anualment almenys dues sessions d'Audiència Pública referides a pressupostos de l'exercici i d'altres assumptes d'interès general. Les audiències públiques són obertes a tothom.

És la tercera sessió d'Audiència Pública que es convoca en aquest mandat. La primera va tenir lloc el 18 de gener i va tractar sobre el pressupost municipal, les ordenances fiscals i Pla d'Actuació Municipal 2015-2019. El 19 de gener es va convocar una segona sessió dedicada íntegrament a parlar de temes de seguretat i prevenció, a la qual es va convidar als Mossos d'Esquadra.


Ordre del dia de l'Audiència Pública: dimecres 13 d'abril, a les 19.30h a l'Institut Alella:

  • Legislació i competències de l'administració local en les ocupacions d'habitatges.
  • Ocupació a Alella de Mar
  • Actuacions de l'Ajuntament: què s'ha fet, què s'està fent i que es farà?
  • Precs i preguntes.
Pujar al principi de la pàgina