Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 2 de gener de 201602.01.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament convoca la ciutadania a participar en la primera Audiència Pública del mandat
Es faran dues sessions el dilluns 18 de gener a les 19.30h a Can Lleonart i el dimarts 19 de gener a les 20h a l'Institut Alella

Audiència PúblicaL'Ajuntament ha convocat la primera Audiència Pública del mandat. La primera convocatòria està dividida en dues sessions, una primera que tindrà lloc el dilluns 18 de gener a les 19.30h a les golfes de Can Lleonart, en la qual es parlarà del pressupost, les ordenances fiscals i el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019 , i una segona que durà a terme el dimarts 19 de gener a les 20h al gimnàs de l'Institut Alella que estarà dedicada íntegrament a tractar temes de seguretat i prevenció.

L'Ajuntament ha decidit incloure en aquesta primera Audiència Pública una sessió dedicada a tractar temes de seguretat i prevenció en la qual s'ha convidat a participar els Mossos d'Esquadra.

Contemplades com un òrgan de participació dins del Reglament de Participació Ciutadana ( article 19è del capítol IV), les audiències públiques són una trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats o programes d'actuació. Segons estableix el regalment, es convocaran anualment almenys dues sessions d'Audiència Pública referides a pressupostos de l'exercici i d'altres assumptes d'interès general. Les audiències públiques són obertes a tothom.

Primera sessió d'Audiència Pública: dilluns 18 de gener, a les 19.30h a Can Lleonart:

Segona sessió d'Audiència Pública: dimarts 19 de gener, a les 20h al gimnàs de l'Institut Alella

  • Seguretat i prevenció. Amb la participació dels Mossos d'Esquadra.
  • Precs i preguntes.
Pujar al principi de la pàgina