X
Emergència sequera
Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 18 de desembre de 201518.12.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Es constitueix el Consell de Poble

Consell de PobleEl passat dimarts, 15 de desembre, es va constituir el Consell de Poble d'Alella, l’òrgan consultiu més ampli de participació i deliberació previst dins del reglament de participació. Tal i com estableix aquest reglament, el Consell de Poble està format per l'alcalde, tots els regidors i regidores de l'Ajuntament, un representant de cada consell sectorial i de cadascuna de les entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats.
En la primera reunió es van exposar les línies bàsiques del pressupost municipal, aprovat inicialment l'1 de desembre, i del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, aprovat inicialment pel Ple de l'1 d'octubre. És el document estratègic i de planificació que recull els objectius, les línies a seguir, els projectes i les actuacions més rellevants que configuraran l'acció de govern en aquest mandat.

A la primera reunió del Consell de Poble van participar més d'una trentena de persones, entre regidors i regidores, representants dels consells municipals i membres de les entitats.

Consell de Poble      Consell de Poble
Pujar al principi de la pàgina