Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 2 de desembre de 201402.12.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Aquest dissabte fem l'enregistrament del videoclip de la cançó "Ets Alella"

Ets AlellaAquest dissabte 13 de desembre farem l'enregistrament del videoclip de la cançó “Ets Alella”. La cançó ha estat composada pel cantautor alellenc Narcís Perich per encàrrec de l'Ajuntament amb l'objectiu de disposar d'una melodia que identifiqués el poble i la seva gent. La cançó es va presentar públicament durant l'acte d'inauguració de la Festa de la Verema i ara ha arribat el moment de donar-li vida amb imatges del poble i dels alellencs i alellenques acompanyant la música i la lletra de la cançó.

L'Ajuntament ha convidat a participar en l'enregistrament d'aquest videoclip a  les entitats i a tots el veïns i veïnes d'Alella que s'han volgut sumar de forma particular.  En total, es preveu la participació de més de 300 persones.

La gravació es farà durant tot el dia en diferents indrets del poble. Per fer aquest videoclip comptem amb la producció executiva de l'alellenca Glòria Casanova i la direcció artística del també alellenc Abel Folk, actor i director de cinema i teatre, i de Joan Riedweg, director de cinema i videoclips d'artistes tan coneguts com Estopa, Manolo García, Antonio Orozco o Joan Manuel Serrat.

Els detalls de l'enregistrament es van donar a conèixer a la reunió que es va celebrar aquest dijous, 11 de desembre,  a la Sala de Plens de l'Ajuntament, en la qual l'equip de producció va definir l'escaleta del rodatge, emplaçant  a cadascuna de les entitats a un lloc i hora de gravació. Totes les persones que participen en el rodatge es retrobaran a les 17.30h al pati de Can Lleonart on es gravarà el final de festa amb la interpretació de la cançó en directe.

Recordeu que per poder participar en aquest videoclip cal emplenar i lliurar els documents de cessió de drets d'imatge que trobareu en aquesta pàgina i que també es facilitaran en el mateix indret de l'enregistrament.

També us recomanem que us aprengueu la lletra de la cançó per poder interpretar-la durant la gravació. Es prega puntualitat i assistència a totes les persones apuntades al rodatge.

L'Ajuntament agraeix a les entitats i els veïns i veïnes del poble la seva implicació i la seva col·laboració.

 

ESCALETA DEL RODATGE

8.30h              Carrers del Rost. Trabucaires del Vi d'Alella

9.30h              Avinguda Sant Josep de Calassanç (Torre Llimona). Club de Futbol Alella.

9.30h              Vinyes (Can Bouquet). Coral Polifònica Joia

10.30h            Can Gaza. Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers

11.30h            Pavelló Municipal d'Esports. Club Volei Alella, CEP's i Esplai Guaita'l

12.30h           Plaça de l'Ajuntament. Timbalers del Most, Associació de Veïns de Can   Comulada i tota la gent que es vulguin afegir a l'enregistrament

13.30h           Carrer del Mig. Associació Dones Solidàries, Associació de Dones Montserrat Roig, ADANA i ANC.

15h a 16h        Descans

16h a 17h        El Bosquet. Institut Alella, AMPA Fabra, AMPA Institut i tot el jovent que es vulgui afegir. 

17.30h a 19.30h      Can Lleonart. Festa final (interpretació de la cançó en directe a càrrec de Narcis Perich, acompanyat d'altres persones d'Alella). Alella negocis + totes les entitats i persones que vulguin participar.

20h               Carrer Comas. Diables del Vi.

 

 

Pujar al principi de la pàgina