Notícies
Publicat el 30 d'agost de 202430.08.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Espai d'Arts Escèniques estrena temporada amb l'eix conductor de la hibridació
portada

Hibridació és l'encreuament entre dues espècies pròximes per aconseguir-ne de noves que reuneixin les seves qualitats. Aquest és el motiu que inspira la programació de tardor de l’Espai d'Arts Escèniques, farcit de propostes que encreua arts de manera juganera. Circ, cant, dansa, música, literatura, teatre i molta màgia es barregen per donar lloc a un programa que us farà xalar.

La temporada musical arrenca amb un concert del baríton alellenc Eloi Prat i continuarà amb dues hibridacions de música i literatura. La primera és l'espectacle Coral Romput, en què el reconegut guitarrista i compositor vilassarenc Toti Soler s'acompanya de la veu de Pere Arquillué per rememorar Ovidi Montllor i celebrar el centenari del poeta valencià Vincent Andrés Estellés; la segona és el cant suau i les lletres trobadoresques de Roger Mas

Les persones afeccionades al teatre tindran moltes opcions per gaudir-ne aquesta temporada. La Companyia Pagans presenta El valor de res, un espectacle multidisciplinari que juga amb la natura i la tecnologia per invocar les bruixes i  conjurar els bons esperits, emmarcat en la commemoració dels 600 anys de la publicació de la primera llei europea sobre el delicte de bruixeria a Catalunya. Amb la mateixa temàtica, la sessió llegir teatre del club de lectura està dedicada a l'obra Vosaltres, les bruixes, que s'estrenarà al TNC. 

L'escenari de l'Espai acollirà tres propostes teatrals més que conviden a reflexionar sobre temes tan colpidors com la LGTBIfòbia, la salut mental i els conflictes armats: Pols de diamant, A la deriva i la lectura dramatitzada d'Un nen preguntaire. Per reblar el clau, la companyia de Miquel Barcelona presentarà Utopia, un espectacle de dansa creat en residència a l'Espai, pensat per posar la cultura dels marges al centre i preguntar-nos en quin món volem viure.  

El programa també té un espai destacat per al públic familiar amb propostes de màgia i circ. Passaran per l'Espai l’Estrafolari de l'internacional Mag Lari, la divertida i esbojarrada Humanus Comicus de la Cia. Mundo Costrini i l'espectacle Espera, que uneix les acrobàcies de la Cia. Eia amb el cant dels infants de la Coral Municipal. La cirereta de la temporada són Els Pastorets, que tornen amb una representació molt prometedora en la qual s'han inscrit per participar una vuitantena de persones, a partir de la convocatòria que l'Ajuntament ha fet per primera vegada. 

A més a més, el programa inclou les sessions de Cinexic i del Cicle Gaudí i tres propostes de Teatreca, el servei de canguratge per conciliar teatre i família, que coincidiran amb els espectacles del 27 d'octubre, 8 de novembre i 14 de desembre.

Entrades a la venda a partir del 4 de setembre.

Més informació a www.alella.cat/espaialella 

Pujar al principi de la pàgina