Notícies
Publicat el 17 de maig de 202417.05.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Del 20 al 30 de maig es poden votar els cartells de Festa Major
Cartells festa major

Del 20 al 30 de maig es pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votació es pot fer per Internet a través d'aquest FORMULARI i també es podrà fer presencialment a Can Lleonart en el seu horari d'obertura.  Només es podrà votar una de les 23 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria. 

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votació popular. 

El jurat està format per la regidora de Festes, una tècnica de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament d'Alella, un/a representant de la Comissió de Festes, un/a dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny i una persona representant dels col·lectius infantils, juvenil i de gent gran. En la puntuació del jurat es valorarà la creativitat i originalitat de la proposta, l'adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar la imatge a diferents formats. 

Tal com s'indica a les bases del concurs està prohibida la difusió de les propostes guanyadores i la seva autoria. 

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros. El veredicte es farà públic el 31 de maig 

VOTA AQUÍ LA PROPOSTA QUE MÉS T'AGRADA 

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts).

Consulteu les bases del concurs en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina