Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 21 de març de 202421.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Del 25 de març a l'1 d'abril es pot consultar el cens electoral per a les Eleccions al Parlament Catalunya
Eleccions

Del 25 de març a l'1 d'abril és obert el període de consulta i reclamació de la llista provisional del cens electoral per a les Eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren el 12 de maig de 2024, per tal de verificar la correcta inscripció al cens i fer, si escau, les reclamacions pertinents. La consulta es pot fer directament per Internet des de la Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística https://sede.ine.gob.es/

 
També es pot fer la consulta al cens a través de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Caldrà identificar-se prèviament amb un dels documents vàlids per a l'acte de votació (DNI, passaport o permís de conduir on aparegui la fotografia del titular, ...). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14h. 
 
 
El cens inclou les variacions al padró municipal comunicades a l'INE fins al 28 de desembre. Els canvis de residència de municipi posteriors a aquesta data no es contemplen a la llista del cens, i caldrà anar a votar al municipi de residència anterior. 

Pujar al principi de la pàgina