Notícies
Publicat el 12 de desembre de 202312.12.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Flotats obrirà la nova temporada a l'Espai d'Arts Escèniques
Cartell programació hivern

Amb el fil conductor #acordança, la programació de l'Espai Alella s'inicia amb un convidat de luxe. L'any arrenca amb la residència i immediata preestrena de la nova adaptació de La Disputa, una obra escrita pel francès Jean-François Prévand, de la mà d'un dels grans del nostre teatre, Josep Maria Flotats, encarregat d'adaptar i dirigir aquest text que ell mateix protagonitza. Serà divendres 12 de gener a les 20h.

L'oferta teatral es completa amb un altre nom propi català: Carles Sans, que presentarà el seu espectacle Per fi sol!, dirigit per José Corbacho, que explica anècdotes i històries viscudes amb El Tricicle. Aquest espectacle comptarà amb un servei de Teatreca dedicat als jocs de taula. 

El teatre amateur anirà a càrrec de l'associació Amics del Teatre d'Alella amb la nova versió d’El metode Grönholm, de Jordi Galceran. I Llegirem teatre al Club de Lectura amb la proposta del Teatre Nacional de Catalunya Entrevistes breus amb dones excepcionals i la presència especial de la seva directora, l'alellenca Mònica Bofill. 

Música de casa nostra 
La música tindrà grans noms d'Alella amb la reprogramació de l’Amor amb b de bolero de Joan Ramos, que es va haver d'ajornar per indisposició de la cantant, i la presentació del nou disc i celebració dels 20 anys de carrera musical de Narcís Perich. 

Laia Santanach portarà la dansa a l'Espai amb Tradere, una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga sobre la pràctica d'aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició i per formar part d'una comunitat dins d'una festivitat.

Gran varietats de propostes familiars
Les propostes familiars recuperen el circ amb Ta Circ Tun de la Companyia Sifó, un espectacle còmic i gestual que posa en qüestió les formes d'organització social actuals i els rols de gènere amb humor. El programa rescata, amb acompanyament de piano inclòs, una de les grans figures del cinema mut, amb la projecció de tres obres de  Buster Keaton.

Completen l'oferta familiar la recuperació de les tradicions amb La Petita Capmany, de Tanaka teatre, i Frederik, el nou muntatge de Teatre al Detall, una oda a la importància de la cultura en les nostres vides. 

La programació acull també l'espectacle Llumeneres, una proposta d'Espais de Poesia i que ens convidarà a una rave poètica molt especial, i el cinema s'omplirà d'estrenes i dels cicles Cinexic i Cicle Gaudí que visibilitzen el cinema català i en català. 

Les entrades es posen a la venda a partir del 20 de desembre. Més informació a alella.cat/espaialella

Pujar al principi de la pàgina