Notícies
Publicat el 30 d'octubre de 202330.10.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Bruno Oro prepara a l'Espai d'Arts Escèniques el seu nou espectacle
Bruno Oro

Bruno Oro ha tornat a Alella aquest mes d'octubre per preparar el seu nou espectacle en residència a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Es tracta del projecte teatral Ai, ai, ai, que oferirà en preestrena en el mateix Espai el 17 de novembre (queden molt poques entrades), una comèdia dirigida per Alejo Levis en la qual el polifacètic actor entra en competència, per guanyar-se al públic, amb un clon de Bruno Oro creat amb intel·ligència artificial que fa tots els seus personatges.  

Actor, músic i còmic per naturalesa, Bruno Oro és conegut pel seu pas per programes de televisió, però ha treballat tant en cinema com teatre i és músic i escriptor amb discos i llibres publicats. 

És la segona residència que l'actor fa Alella, on ja va preparar durant els mesos d'octubre i novembre de 2021 el seu muntatge Sí o No?, un monòleg còmic dirigit també per Alejo Levis que tracta sobre l'art de perdre's. 

  Un espai d'acollida i residència per a la creació L'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, amb l'objectiu de donar suport a la creació artística, ofereix residències creatives i tècniques a companyies i artistes d'arts escèniques i audiovisuals, tant amateurs com professionals, espais per treballar o cercar camins creatius dels seus projectes artístics. Amb aquesta finalitat els artistes i companyies poden presentar la seva candidatura per ser seleccionats residents de l'Espai Alella. La convocatòria es considera oberta durant tot l'any si es disposen d'espais i dates disponibles.

Tipologia de la residència:

Residència artística: assajos o sessions de creació. Es farà servir els espais Dansa o Música en horari d'obertura de l'equipament.
Residència tècnica: estada a l'espai escènic amb personal tècnic i material escenotècnic a disposició en horaris pactats.

Tipologia de projectes: Projectes d'arts escèniques i audiovisuals i/o de nous llenguatges escènics.

Contrapartida: Segons la durada i tipologia de la residència es pactarà una contrapartida formalitzada contractualment. Exemples de contrapartida:

  • Oferta d'un taller de la disciplina que domini l'artista dins la programació de l'Espai.
  • Assaig obert on es convidarà als veïns d'Alella a assistir per conèixer de primera mà el procés creatiu.
  • Pre-estrena de l'espectacle. 

Com sol·licitar la residència:

Enviar via correu electrònic (espaialella@alella.cat) projecte o dossier de l'espectacle que inclogui:

  • Presentació del projecte o dossier de l'espectacle: objectius, eixos de treball, equip artístic, equip tècnic, suports...
  • Presentació de la companyia, artistes i/o col·laboradors.
  • Enllaços de vídeos de la peça o treballs anteriors.
  • Calendari de treball i proposta de dates i horaris.
  • Necessitats tècniques previstes: escenografia, necessitats tècniques...

Pujar al principi de la pàgina