Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 16 de gener de 202316.01.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'1 de febrer es presenten les propostes finalistes dels pressupostos participatius
Cartell participació presentació de propostes

Finalitzada la fase de presentació de propostes, el projecte de pressupostos participatius avança pas a pas segons els terminis previstos. Ara arriba el moment de la valoració tècnica de les propostes presentades per part de la comissió de seguiment del procés. La ciutadania ha presentat un total de 27 propostes a través de la plataforma Decidim i els diferents espais de participació. 

Fins al 29 de gener, la comissió de valoració farà l'avaluació tècnica de les propostes per revisar que es compleixin els requisits exigits i desestimar aquelles que no els compleixin. Acabada la selecció, es convidarà les persones i/o entitats que han presentat propostes a explicar-les a la resta de la població, en un acte obert a la ciutadania programat per al dia 1 de febrer a les 19h a  la sala d'entitats de les Antigues Escoles Fabra. Les propostes finalistes també es podran consultar a través de la plataforma Decidim a partir del 30 de gener. 

Votació popular 

La ciutadania podrà votar del 6 al 26 de febrer les propostes que més li agradaria que s'executessin al municipi. Totes aquelles persones majors de 16 anys empadronades al Alella (incloses les persones que compleixin els 16 anys el 2023) podran votar les propostes. La votació es farà a través de la plataforma Decidim Alella i també presencialment des de Can Lleonart. Es podran votar un màxim d'una proposta per persona. Un cop feta la votació, s'informarà la ciutadania de les propostes guanyadores i el calendari d'execució.

Pujar al principi de la pàgina