Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 3 de novembre de 202203.11.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 7 de novembre comença el termini per presentar propostes als pressupostos participatius
Pressupostos participatius: fem propostes

La prova pilot de pressupostos participatius arriba a un dels seus moments més importants: la fase de presentació de propostes. La ciutadania té l'oportunitat de proposar aquells projectes d'inversió que consideri que són d'interès pel municipi perquè es puguin finançar a càrrec del pressupost de 2023. Les propostes es poden presentar del 7 de novembre al 18 de desembre a través d'Internet des de la plataforma Decidim Alella (alella.cat/decidim) i presencialment, participant en les dues sessions obertes a la ciutadania per a l'elaboració de propostes a la ciutadania que es faran els dies 17 i 26 de novembre a la Sala Carquefou. Per assistir-hi només cal emplenar els formularis d'inscripció :

O bé assistint a les diferents sessions a col·lectius específics que es faran els dies:

Per ser validades les propostes que es presentin han de contemplar una sèrie de requisits com ara que siguin inversions, que l'actuació a la qual fa referència sigui competència municipal, que respecti el marc legal, que sigui viable econòmicament, que no siguin actuacions ja previstes per l'Ajuntament, que siguin d'interès col·lectiu i respectuoses amb els drets humans i el medi ambient i que l'import de la inversió no superi els 40.000 euros. Poden presentar propostes totes les persones empadronades a Alella majors de 16 anys. 

En la presentació de la proposta caldrà posar el títol, una breu descripció i la finalitat que es busca amb aquesta actuació i la inversió estimada. 
Les propostes seran valorades i validades per la comissió de seguiment dels pressupostos participatius i s'informarà la ciutadania de les opcions finalistes a partir del 30 de gener a través de la plataforma Decidim Alella.

Del 6 al 26 de febrer arriba el moment de les votacions, a través de Decidim Alella o presencialment a Can Lleonart.
L'Ajuntament reservarà una partida de 100.000 euros per finançar les propostes més votades.

Més informació a alella.cat/pressupostosparticipatius.

Pujar al principi de la pàgina