X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 20 de setembre de 202220.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ja es poden adquirir les entrades per a la nova programació de l'Espai
Portada programa tardor Espai

L'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella reprèn l'activitat escènica amb un nou programa que continua la reflexió sobre #ladiferència, iniciada amb el programa anterior,  però en aquesta ocasió des del concepte de #latransformació. La il·lustradora LaiaSondang tanca el cicle amb la il·lustració de portada encapçalant un programa que comença aquest dimarts 20 de setembre amb l'espectacle familiar El viatge de l'elefanta Sara, una sessió especial de l'Hora del Conte de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia. És la primera de les 18 propostes que ofereix l'Espai entre setembre i desembre i que inclouen obres de teatre, dansa, cinema i espectacles familiars.

Les dues propostes escèniques que seguiran a aquest primer espectacle, estan vinculades amb les Jornades de Cooperació Internacional Mirades al món, que enguany reflexionen sobre què vol dir no a la guerra i els silencis després de les guerres. La primera, programada per al 22 d'octubre, és Rojos, una obra en la qual el ballarí Miquel Barcelona compartirà amb el públic alellenc la seva recerca de testimonis de la Guerra Civil Española. La segona és Papirus, una proposta escènica per a tota la família de Xirriquiteula Teatre en la qual els protagonistes escapen de la guerra i aconsegueixen transformar la seva realitat i que arribarà als escenaris de l'Espai el 23 d'octubre.  

El teatre continuarà el 5 de novembre amb l'adaptació de Parking Shakespeare Nit de reis, King's night o el que vulgueu, una comèdia d'embolics amorosos i transformacions, enganys i descobriments de la pròpia identitat, una revisió actualitzada del clàssic de William Shakespeare i que podrem debatre en un debat postfunció amb els actors i la directora Marta Aran. L'Espai oferirà per aquesta funció el servei de Teatreca, un espai d'acollida per a infants entre 3 i 12 anys, que estarà dedicat a transformar fotografies en blanc i negre amb pintura fluorescent. El text teatral de Nit de reis també serà objecte de revisió pel Club de lectura amb una nova sessió de Llegir Teatre que organitza la Biblioteca Ferrer i Guàrdia juntament amb l'Espai. Els participants podran llegir prèviament l'adaptació de Marta Aran i s'organitzarà una trobada el 8 de novembre per comentar-la amb la conducció de l'escriptora i dramaturga Elisenda Guiu.

Serà la companyia Teatre al Detall qui tanqui el 19 de novembre les reflexions al voltant de #ladiferència(transformació) amb un espectacle que formarà part de les activitats al voltant del 25N i que ens parla de la identitat de gènere amb música en directe de la Tresca i la Vendresca, La motxilla de l'Ada.

Completa la programació teatral Bárbara Bañuelos amb Mi padre no era un famoso escritor ruso, una performance que forma part de les Jornades de Salut Mental que tindrà lloc al novembre.

Altres propostes escèniques vinculades a Alella serà la reprogramació de Barcelona, tercera pàtria del Tango del baríton alellenc Joan J. Ramos i, ja en dates de Nadal, la nova versió dels Pastorets de l'Associació Casal d'Alella. 

Així mateix, la programació s'omplirà també d'estrenes de cinema comercial, cicles dedicats al cinema català i en català amb el Cicle Gaudí, Cinexic i esdeveniments com l'estrena de l'adaptació de l'obra teatral Alguns dies d'ahir, telefilm rodat a Alella i protagonitzat, entre d'altres, per l'alellenc Abel Folk. La pel·lícula es projectarà el 2 d'octubre, dins dels actes organitzats per l'Ajuntament per commemorar el 5è aniversari de l'1 d'Octubre, i anirà precedida d'un col·loqui amb alguns dels seus protagonistes. 

Les entrades es poden adquirir des de dimarts 20 de setembre a l'Oficina de Turisme o per Internet des de la pàgina alella.koobin.cat.

Programa setembre-desembre de 2022

Programa setembre-desembre de 2022

Fitxer: Programacio_Espai_set_des_OK.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 1.22 MB

Més informació a www.alella.cat/espaialella 

Pujar al principi de la pàgina