Notícies
Publicat el 30 d'agost de 202230.08.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Augment d'expedicions a les línies de bus urbà i interurbà
Línia 646

A partir d'aquest dilluns, 5 de setembre,  es produiran canvis horaris derivats de l'augment d'expedicions en la línia e19 que uneix Vilanova del Vallès, Vallromanes, Alella i Barcelona i també en les línies urbanes 690 (Alella-el Masnou) i 646 (Alella-Circumval·latori).

Pel que fa a la línia interurbana e19, com a altres línies dels serveis Expres.cat, incorpora i modifica els seus horaris, de dilluns a divendres en dies laborables, per adaptar-se a les franges amb més demanda i facilitar l'anada i la tornada de la feina o de la universitat. En el cas de la línia que comunica Alella amb Barcelona, s'incrementa el servei amb dues noves expedicions en cada sentit per afavorir el retorn al migdia. Així, hi haurà dues noves sortides des de Vilanova del Vallès a les 12.55 h i a les 14.40 h, que passaran per la parada de Can Lleonart a les 13.15 h i a les 15 h. En l'altre sentit, des de Barcelona s'afegeixen dues noves sortides des de la Ronda Sant Pere a les 13.50 h i les 15.45h amb arribada prevista a la parada de Can Lleonart a les 14.20 h i les 16.20 h respectivament.

Consulteu els nous horaris:

Nous horaris a partir del 5 de setembre a l'e19

Nous horaris a partir del 5 de setembre a l'e19

Fitxer: Nous_horaris_a_partir_del_5_de_setembre_a_la_E19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 243.21 kB

Més expedicions al bus urbà

A partir del 5 de setembre també es produiran canvis horaris al servei de transport urbà, les línies 690 (Alella-el Masnou) i la 646 (Alella Circumval·latori) que gestiona l'Ajuntament, amb la incorporació de noves expedicions pensades per incrementar la freqüència de pas, ampliar la cobertura nocturna del servei i facilitar el transport a l'alumnat, adaptant-lo als horaris de sortida de l'institut, en especial a la línia que fa el recorregut pels barris de muntanya.

A la línia 690 s'afegeixen set noves expedicions, tres d'anada i quatre de tornada, augmentant la cobertura horària de dilluns a divendres, en dies laborables de les 7 h a les 21.15 h.

Pel que a la línia 646, el servei que comunica amb els diferents barris, s'afegeixen sis noves expedicions, tres en cada sentit, incrementant una hora i mitja la cobertura horària en dies laborables de les 6.40 h fins a les 22.15 h.

Consulteu els nous horaris:

Horaris a partir del 5 de setembre 690 i 646

Horaris a partir del 5 de setembre 690 i 646

Fitxer: horari_690_i_646_a_partir_del_5_de_setembre.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 125.49 kB

Reducció temporal de tarifes de transport

Des de l'1 de setembre s'aplica el descompte temporal a alguns del títols de transport integrat i també es pot viatjar de manera gratuïta per les 6 zones de rodalies Renfe de Barcelona (previ adquisició de l'abonament i el pagament d'una fiança de 10 euros). 

Trobareu més informació en aquests enllaços:

Pàgina Rodalies de Catalunya (gencat): Abonament gratuït per a viatgers freqüents per als Serveis de Rodalia i Regionals de Rodalies de Catalunya

Pàgina de Sagalés: Reducció temporal de tarifes de transport

Pàgina d'ATM: Reducció temporal de tarifes de transport

Pujar al principi de la pàgina