Notícies
Publicat el 3 de juny de 202203.06.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Afectacions viàries per les obres de reurbanització del Torrent de Vallbona
Torrent Vallbona

El proper dimarts, 7 de juny, està previst l'inici de les obres de reurbanització del Torrent de Vallbona, en el tram comprès entre els carrers de Les Heures i Avellaners. Els treballs van ser adjudicats a l'empresa TEC RAUL SL per un import de 238.519 euros i tenen una durada prevista de quatre mesos. Mentre es realitzin les obres hi haurà afectacions viàries i dels serveis:

  • No es podrà estacionar en tot el tram afectat per les obres
  • No es podrà circular per la via en el tram afectat, excepte per accedir als aparcaments privats.
  • La circulació de vehicles pel Torrent de Vallbona, entre els carrers Mas de Xaxars i Avellaners, canvia de sentit i serà únicament de baixada. 
  • La parada del bus de la línia 690 del carrer de Les Heures romandrà fora de servei.
  • L'àrea de contenidors del Torrent de Vallbona es desplaçara al carrer de Les Heures.
  • L'àrea de contenidors del carrer Avellaners quedarà fora de servei.

Afectacions viàries Torrent Vallbona  

Aquesta actuació té per objectiu solucionar els problemes constants que les arrels dels arbres existents ocasionen a les voreres del Torrent Vallbona i facilitar el pas de vianants per aquest carrer.  El projecte preveu la pavimentació de les voreres amb llambordes, la substitució de l'arbrat existent per altres de l'espècie Crataegus laevigata ‘Paul's Scarlet´ i l'asfaltament de la calçada amb una nova capa de rodament. A més, s'aprofitaran les obres per millorar alguns serveis, com ara l'enllumenat i la xarxa d'aigua potable, substituint les canonades de fibrociment que hi ha actualment.  

Plànol Torrent Vallbona

Pujar al principi de la pàgina