Notícies
Publicat el 18 de març de 202118.03.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El servei de neteja viària estrena un nou vehicle
Neteja viària

L'empresa encarregada del servei de neteja de la via pública, GEASER (General de Asfaltos y Servicios S.L.), ha incorporat al seu parc mòbil un nou vehicle per fer la neteja viària pels carrers del centre del poble. Es tracta d'un vehicle Kärcher de darrera generació amb més capacitat i més prestacions que el que es feia servir fins ara. El nou vehicle, que ha estat finançat per la mateixa empresa amb una inversió de més de 100.000 euros, té una capacitat per encabir 1.600 metres cúbics de brutícia recollida en la neteja dels carrers, és totalment articulat i tot terreny per poder accedir als racons més difícils. A més ofereix un espai més ampli i còmode per a la persona que condueix. A Alella aquest vehicle és conduït per una dona que forma part de l'equip de 7 persones encarregades directament de la neteja dels carrers.

A més del vehicle de neteja dels carrers del centre, l'empresa disposa d'un altre vehicle Dulevo, molt més gran, amb capacitat per recollir fins a 5.000 metres cúbics. Aquest vehicle s'utilitza per fer la neteja viària als diferents barris del municipi, fora del centre urbà. El parc mòbil es completa amb un vehicle elèctric que permet el trasllats dels operaris de neteja i també la retirada de materials de la via pública. 

L'Alcalde d'Alella s'ha reunit aquest dijous, 18 de març, amb els treballadors i treballadores de l'empresa concessionària per conèixer de primera mà la nova dotació i per agrair a tota la plantilla la feina realitzada durant aquest difícil any de pandèmia, especialment durant els mesos de confinament en els quals tot el personal de neteja ha estat treballant per mantenir net el poble mentre la major part de la gent estava tancada a casa. 

L'empresa GEASER s'encarrega de la neteja viària des de desembre de 2017. El contracte és va adjudicar per un termini de dos anys, prorrogables dos més, per un import biennal de 700.346 euros, IVA inclòs.  

Neteja viària Neteja viària Neteja viària Neteja viària

Pujar al principi de la pàgina