Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 16 de febrer de 202216.02.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'associacionisme alellenc es retroba a Can Gaza
Trobada entitats febrer 2022

Una trentena de persones, en representació de diferents associacions i col·lectius d'Alella, van participar en la jornada de retrobament amb l'associacionisme alellenc organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana el passat 12 de febrer a Can Gaza.

L'objectiu de la trobada era facilitar un espai d'intercanvi entre les diferents associacions i col·lectius, després de molts mesos de distànciament per la pandèmia, i fer una posada en comú de la situació de les diferents entitats, les seves necessitats i les oportunitats per millorar la participació i la cohesió en el poble. 

La trobada va servir per crear xarxa i millorar la comunicació entre les diferents associacions i col·lectius, així com per plantejar propostes futures. Algunes d'aquestes propostes giren al voltant dels espais, d'una xarxa de voluntariat i d'oferir activitats obertes a tota la ciutadania.

També es va posar en marxa una iniciativa pròpia de les associacions i els col·lectius i autogestionada per elles, per tal de millorar la comunicació i crear un espai d'informació on compartir les activitats que fan i per ajudar-se en cas de necessitat.

Per tal de donar visibilitat als requeriments de les associacions i afavorir la xarxa de voluntariat, l'Ajuntament ha creat un apartat a la pàgina web que servirà d'altaveu i de pont entre l'associacionisme i la ciutadania, entre les associacions que busquen voluntari/es i les persones que estan interessades a col·laborar.

Des d'aquest apartat "Xarxa Tu fas Alella!" les entitats podran fer arribar les seves peticions emplenant aquest FORMULARI. Les sol·licituds seran recollides, a mesura que vagin arribar, en un llistat perquè les persones interessades a col·laborar en tinguin coneixement i puguin contactar directament amb l'associació que requereix voluntariat.  Aquest recurs vol ser un altaveu a disposició de les associacions i col·lectius per poder arribar a la ciutadania i difondre les seves accions.

Aquest any s'ha planificat la primera l’agenda de participació on estan inclosos tots els projectes participatius amb la ciutadania i amb les associacions i els col·lectius del poble. Us animem fer el seguiment del dia a dia de la participació a través de la plataforma Decidim Alella

Pujar al principi de la pàgina