Notícies
Publicat el 26 de gener de 202226.01.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament lliura les claus als nous llogaters del Canonge
Lliurament de claus dels baixos del Canonge

Aquest dimecres, 26 de gener, ha quedat enllestit el procés d'adjudicació dels habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge amb el lliurament de claus als llogaters que ocuparan el baix d'aquest edifici de titularitat municipal. L'Alcalde d'Alella, Marc Almendro, acompanyat de la regidora de Serveis a les Persones, Mercè Vizern, ha lliurat les claus a la Sara i en Carles, els nous adjudicataris del tercer i últim pis que quedava per ocupar d'aquesta promoció pública. És l'habitatge més gran de l'immoble, té dues habitacions i està adaptat per a persones a mobilitat reduïda. A la llista del sorteig d'adjudicació, que es va fer el 13 de maig, no hi havia cap sol·licitant amb diversitat funcional, de manera que l'adjudicació passa a la següent sol·licitud de dos membres o més.

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI i la taxa de residus, és de 328 euros.

L'adjudicació d'aquest habitatge s'ha retardat uns mesos respecte al calendari previst, perquè va ser ocupat il·legalment des d'inicis de 2021 i fins al mes de setembre i ha hagut de ser adequat per poder-lo tornar a habitar. A l'octubre es van lliurar les claus de l'altre pis que havia esgotat el temps establert de contracte i el tercer pis de la promoció serà adjudicat novament en el moment que finalitzi el termini d'utilització per part de la persona adjudicatària actual.e

A la convocatòria, la segona que es fa d'aquesta promoció d'habitatges de l'Ajuntament, se'n van presentar 49 sol·licituds de les quals 20 han estat excloses per incompliment dels requisits o manca de documentació, i 29 van ser admeses. A més d'adjudicar el pis disponible, amb aquest sorteig també va quedar ordenada una borsa de 28 persones sol·licitants per a futures adjudicacions que tindrà una validesa de 5 anys. 

Per prendre part en aquesta convocatòria calia tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontínua en els darrers 10 anys, i reunir la resta de requisits establerts a les bases. 

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI, oscil·la entre els 328 i els 259 euros, en funció de la superfície del pis.

Pujar al principi de la pàgina