Notícies
Publicat el 22 d'octubre de 202122.10.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament lliura les claus d'un dels pisos socials de lloguer per a joves del carrer Canonge
Lliurament de claus d'un dels tres habitatges del carrer Canonge

L'Alcalde d'Alella, Marc Almendro, ha lliurat aquest divendres, 22 d'octubre, les claus d'un dels tres habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge. La Laura és la persona adjudicatària d'un dels dos pisos que van quedar lliures i que es van sortejar el passat 13 de maig. La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI i la taxa de residus, és de 264 euros.

A la convocatòria, la segona que es fa d'aquesta promoció d'habitatges de l'Ajuntament, se'n van presentat 49 sol·licituds de les quals 20 han estat excloses per incompliment dels requisits o manca de documentació, i 29 van ser admeses. A més d'adjudicar el pis disponible, amb aquest sorteig també ha quedat ordenada una borsa de 28 persones sol·licitants per a futures adjudicacions que tindrà una validesa de 5 anys. 

L'altre pis, el dels baixos de l'edifici, que va ser ocupat il·legalment a començament d'any, va quedar lliure al setembre i està sent adequat per tal que pugui ser utilitzat al més aviat possible per les persones adjudicatàries als qui pertoqui. El tercer pis de la promoció serà adjudicat novament en el moment que finalitzi el termini d'utilització per part de la persona adjudicatària actual.

Per prendre part en aquesta convocatòria calia tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontínua en els darrers 10 anys, i reunir la resta de requisits establerts a les bases. 

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI, oscil·la entre els 328 i els 259 euros, en funció de la superfície del pis.

Pujar al principi de la pàgina