Notícies
Publicat el 12 de maig de 202112.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Els Pets tornen a Alella el 3 de juliol amb el Festival d'Estiu
Cartell Festival

Disset anys després del multitudinari concert al Camp d'Esports Municipal, Els Pets tornen a Alella com a caps de cartell del programa del Festival d'Estiu. Arriben amb un any de retard perquè la pandèmia va impedir la celebració de la passada edició del Festival i el seu pas per Alella amb la Gira 20/20. Ara tornen a les piles ben carregades a la Gira 20/21 i amb les entrades exhaurides en la major part de les actuacions previstes. 

Serà el 3 de juliol a l'idíl·lic escenari dels Jardins del Cal Marquès, en un concert en què el públic podrà gaudir dels 20 grans èxits d'aquesta banda que seran interpretats amb cronologia inversa, dels més recents als més antics. Una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup i una petita festa per celebrar el 35è aniversari amb el seu públic, que els ha donat suport i que ha viscut aquests anys amb la banda sonora d’Els Pets

Tret de sortida amb segell de casa
El Festival d'Estiu arrenca el 2 de juliol amb un concert que porta el segell d'Alella. El cantautor alellenc Narcís Perich tornarà a actuar a casa dotze anys després i ho farà amb energia renovada i amb el seu vuitè disc a punt de sortir. Acompanyat de banda, en format rocker, amb dos alellencs més i dos masnovins, oferirà un directe enèrgic i reivindicatiu, amb cançons vitals i alegres com a resposta —i alhora sortida— als temps que corren.

La proposta familiar 
El Festival d'Estiu d'enguany acabarà el 4 de juliol amb una proposta per al públic familiar, amb el concert de pop més dolç del grup 2princesesbarbudes. Serà a les 18h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Un espectacle per a tota la família amb cançons pop plenes d'humor, tocades amb instruments petits i de joguina, en el qual 2princesesbarbudes presentaran el seu nou disc Bona vida, premi Enderrock al millor disc per a públic familiar 2020. 

Un festival reduït i adaptat a la pandèmia
L'Ajuntament ha fet l'esforç de reprendre el Festival d'Estiu, després de l'anul·lació de l'edició anterior, per donar continuïtat a un dels esdeveniments més importants del municipi. El programa de la 16a edició és més reduït que els anteriors pel que fa a propostes i també a la varietat d'escenaris. La situació actual fa necessari limitar aforaments i a buscar escenaris que permetin mantenir les distàncies de seguretat i també ha  reajustament pressupostari per atendre les necessitats derivades de la pandèmia.

Les entrades per al concert d'Els Pets i per a la resta les actuacions es posaran a la venda el 18 de maig a l'Oficina de Turisme i a partir del 24 de maig també es podran adquirir per  Internet a través del web www.alella.cat/festivalestiu.

Pujar al principi de la pàgina