Concert d'estiu

  Concert als Jardins de Cal Marques

Des de 2023 el Concert d'Estiu amb el qual s'acomiada la temporada musical de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella ha agafat el relleu del Festival d'Estiu amb un concert programat als Jardins de Cal Marquès. 

La cita és divendres 12 de juliol de 2024 a partir de les 22 h amb el concert de Ramon Mirabet

Les entrades es poden adquirir a partir del 14 de juny a l'Oficina de Turisme o per Internet des d'aquest enllaç.

Hi haurà servei de foodtrucks des de les 19.30 h i després de l'espectacle se servirà una copa de vi de la DO Alella a les persones assistents. 

 

ALELLA, UN OASI AL COSTAT DE BARCELONA

A només 15 quilòmetres de Barcelona, Alella ofereix un panorama singular. És un petit oasi de vinyes vora el mar, coronat per l'espai natural de la Serralada Litoral i marcat per l'empremta de dues grans rieres. Una suggestiva combinació de colors, olors i sabors que transmeten natura, història, identitat i cultura vitivinícola. El vi i la vinya han definit el paisatge i la vida d'aquesta localitat maresmenca amb més de mil anys d'història. El municipi és el cor i l´ànima de la Denominació d'Origen Alella, la més petita i més antiga de Catalunya. Al paisatge singular, s'afegeix un ric i conservat patrimoni arquitectònic i una amplia i variada oferta cultural, que fan del nostre poble un lloc de trobada i un municipi de referència més enllà de la nostra comarca.

DESTAQUEM
Divendres, 12 de juliol
Pujar al principi de la pàgina