Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 10 de març de 202110.03.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'autodiagnosi una nova eina per aportar idees per a la Festa Major

Imatge autodiagnosi FM+

L'Ajuntament posa a prova una nova eina de participació en el marc del procés participatiu que s'està duent a terme sobre la Festa Major. Es tracta de l'autodiagnosi, una manera ràpida, còmoda i directa d'obrir debats de foma grupal i fer propostes i suggeriments sobre les diferents qüestions que es plantegen a l'entorn d'aquest procés. 

Només cal obrir el document de debat i autodiagnosi que recull les conclusions del procés fet fins al moment i les preguntes de debat pensades per ser tractades dins d'un grup o col·lectivitat: un nucli familiar, d'amistats, de veinatge o d'entitats... Per fer arribar les propostes cal emplenar el formulari que trobareu a l'apartat Vull Participar.

El debat gira a l'entorn de tres temes principals:  

1. Identitat: Com fer que la Festa Major se senti com a pròpia per la ciutadania d'Alella?

2. Programa: Com hauríem de repensar la Festa Major?

3. Participació: Com fer que la seva organització sigui més participativa?

Novetats en el procés de participació de la Festa Major  

La pandèmia ha obligat a canviar la forma i el calendari del procés participatiu de la Festa Major iniciat al mes de juny. Més d'un centenar de persones han participat en la consulta virtual fins al moment a la consulta virtual que es va fer a través d'Internet.  Degut a la crisi sanitària, les sessions presencials s'han hagut d'anul·lar i es convida a la ciutadania a participar en format grupal a través d'un formulari d'autodiagnosi, al què també es pot accedir des de Decidim Alella.

A més s'ha programat diferents tallers participatius sectorials, tots ells telemàtics, excepte la sessió amb la gent gran que es farà el 23 de març a l'Espai d'Arts Escèniques.  El 22 de març es farà un taller familiar amb les AFA dels centres i el 24 de març un taller adreçat a entitats, tots dos virtuals.

També es faran tallers durant tot el mes de març amb alumnes de 5è i 6è i el servei comunitari de 4t d'ESO està dedicat enguany a la història de la festa.

Més informació a www.alella.cat/decidim 

Pujar al principi de la pàgina