Notícies
Publicat el 13 de novembre de 202013.11.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Espai d'arts escèniques en streaming
Tanaka_Teatre_Fundacio_Roda_LA_PETITA_CAPMANY_

L'Espai d'arts escèniques ha reajustat la seva oferta als requeriments de les mesures sanitàries. Així el cinema continua tancat fins al 23 de novembre i les tres properes propostes es podran seguir des del canal Youtube de l'Ajuntament, amb l'enllaç que es facilitarà per via correu electrònic a les persones que adquireixin les entrades gratuïtes a través de  https://alella.koobin.cat/.

19 de novembre: Monogràfic de Beethoven amb Joan Vives i Kiev Portella.

20 de novembre: L'últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann.

21 de novembre: La petita Capmany de Tanaka Teatre. 

Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/. Previ a  l'activitat  es rebrà per correu electrònic un enllaç per accedir-hi.

Les persones que han comprat entrades per els espectacles rebran la devolució (en un termini indeterminat). El procediment serà el següent:

  • Si ha adquirit les entrades a l'Oficina de Turisme, la devolució es realitzarà al mateix número de compte bancari que tingués associat la targeta per la qual es va realitzar la compra.
  • Si ha adquirit les entrades a través de la nostra plataforma alella.koobin.cat, la devolució es realitzarà al mateix compte on es va realitzar el pagament.

Totes les persones que ja havien comprat l'entrada, rebran l'enllaç, sense necessitat d'adquirir l'entrada gratuïta, per accedir a l'emissió del concert que es celebrarà el dia i hora prevista de l'acte.

Pujar al principi de la pàgina