Notícies
Publicat el 15 de setembre de 202015.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
'Un amigo extraordinario' i '¡Scooby!', les primeres pel·lícules de la programació estable de cinema¡
Cine

'Un amigo extraordinario', l'última pel·lícula protagonitzada per Tom Hanks, i '¡Scooby!', la darrera creació en dibuixos animats sobre el popular personatge, seran els films que obriran aquest cap de setmana la programació estable de cinema a l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella.

La pel·lícula protagonitzada per Tom Hanks està inspirada en l'amistat en la vida real entre Fred Rogers (Hanks) i el guardonat periodista Tom Junod (Rhys). En aquesta reconfortant història, un cínic periodista accepta a contracor una tasca per escriure una biografía sobre l'estimada icona, i veu com a poc a poc es transforma la seva perspectiva de la vida. Basada en fets reals, la pel·lícula gira al voltant de la figura de Fred Rogers, el creador i presentador d'un conegut programa de televisió per a nens als EUA dels anys 60. El film es podrà veure el divendres dia 18 a les 18.00 i a les 20.30 hores (en aquesta segona sessió, en versió original subtitulada), el dissabte dia 19 a les 19.45 hores, el diumenge dia 20 a les 19.15 hores i el dilluns dia 21 a les 18.00 i a les 20.30 hores.

Pel que fa a '¡Scooby!', la pel·lícula ens explica com es van conèixer Scooby-Doo i Shaggy. Aquesta nova aventura protagonitzada pel popular, carismàtic i parlant gos gran danès Scooby és una història d'orígens sobre la peculiar trepa que investiga successos paranormals. Hi descobrirem com es van conèixer l'icònic gos i Shaggy, i com la parella es va unir amb Fred, Daphne i Vilma per formar l'agència Mystery Inc. Tots ells tornaran a pujar a la seva mítica camioneta anomenada La Màquina del Misteri, per resoldre el misteri més desafiant fins ara: un complot per alliberar el gos fantasma Cerberus. Mentre intenten aturar aquesta apocalipsi, la trepa descobrirà que Scooby té un destí èpic molt més gran del que ningú s'imaginava. Aquesta pel·lícula es podrà veure el dissabte dia 19 a les 17.30 hores i el diumenge dia 20 a les 17.00 hores.

Recordem que els preus seran de 6,50 euros per sessió, llevat de les de Preu Reduït, els dilluns, que tindran una tarifa de 4,50 euros.

La venda d'entrades serà només a taquilla (1 hora abans de cada sessió).

Es prendran totes les mesures necessàries per fer l'espai segur:

- Aforament limitat.
- Neteja, desinfecció i ventilació de l'Espai previ a cada activitat.
- Dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada i a la sortida.
- Ús obligatori de mascareta per a totes les persones majors de 6 anys, durant tota l'estada a l'Espai.
- No estarà permesa l'entrada de begudes ni menjar.

Accés al recinte:
- Obertura de portes 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
- Es mesurarà la temperatura dels assistents. No es permetrà l'entrada a les persones que presentin més de 37,5º.
- Amb l'entrada s'assignarà una hora d'accés per poder garantir la distància social i l'accés de forma esglaonada al teatre.
- L'acomodador donarà indicacions de la localització de les butaques assignades, i no seran permesos canvis respecte al seient assignat.
- Sortida esglaonada seguint les indicacions pertinents.
- Els actes començaran puntualment i no es permetrà l'entrada a l'espai escènic una vegada hagi començat l'espectacle.
- Es prega als espectadors no fer servir el telèfon mòbil durant l'espectacle i apagar aquells aparells que puguin emetre senyals acústics com telèfons mòbils o rellotges.
- No es poden fer fotografies o gravar sense autorització.

La teva entrada:
- Pagament amb targeta bancària.
- Per augmentar les mesures de seguretat, per comprar entrades seran necessàries les dades personals, juntament amb el DNI, per a la identificació o localització, en el cas que fos necessari.
- Descàrrega del programa amb el QR o a www.alella.cat.

Pujar al principi de la pàgina