Notícies
Publicat el 30 de juliol de 202030.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Arrenca una Festa Major molt especial
Festa Major

Avui comença una edició de la Festa Major de Sant Feliu completament diferent de qualsevol altra. Quan vam posar punt i final a la del 2019 poc ens podíem imaginar tot el que vindria després. Finalment, després de passar un confinament i d'emprendre la represa entre un mar d'inquietuds a causa de la Covid-19, podrem gaudir de quatre dies de xerinola controlada, que bona falta que ens fa.

Després que s'hagués de suspendre la tradicional Caminada nocturna perquè resultava massa complicat aplicar-hi les mesures de seguretat sanitària pertinents, la resta dels actes programats per a la Festa Major es podran dur a terme. El pregó, a càrrec d'Enriqueta Alcaraz Ferrer, doctora de família i comunitària, vinculada al món associatiu i sanitari d'Alella, serà el punt de partida d'un seguit d'activitats per a totes les edats. Avui mateix es podrà gaudir també del repic de campanes que oferirà Pere Xarrié i de les sessions infantil i adulta del Cinema a la fresca, que es durà a terme a l'Institut, on també es podrà remullar la gola i omplir l'estómac a l'Espai Gastroneta. 

Fins diumenge a la nit, en què el tradicional Castell de Focs posarà la cirereta al pastís, hi haurà opcions de gaudi i distracció per a tota la família. I tot plegat, això sí, estarà marcat per les escrupoloses mesures de seguretat que l'organització aplicarà a cadascuna d'elles i que farà que la ciutadania pugui viure la festa sense riscos.   

Com sabeu, s'ha de disposar d'entrada per assistir a totes les activitats. Ara mateix encara n'hi ha de disponibles per a totes, per bé que algunes sessions presenten menys volum de sol·licituds. És el cas de la sessió per a adults del Cinema a la fresca, amb la pel·lícula Déu meu, però què t'hem fet, d'avui mateix a les 23.30 hores, de l'espectacle Art de les bombolles, de les actuacions d'Esteban Matuque i Raül Moya (divendres), de Pintem juntes la Història (dissabte) i de la Gimcana d'aventura i la Tarda de jocs Infantils (diumenge). Podeu aconseguir les localitats a l'Oficina de Turisme i al portal Entràpolis.

Pujar al principi de la pàgina