X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 22 de juny de 202022.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Dimecres dia 24 s'estrena a TV3 'El crèdit', rodat a l'Espai d'Arts Escèniques d'Alella
El crèdit

El dimecres dia 24, a les 22.05 hores, TV3 oferirà l'estrena de l'adaptació televisiva de l'èxit teatral El crèdit, que va ser rodada a l'Espai d'Arts Escèniques d'Alella i en diferents localitzacions del municipi el setembre passat, fruit d'un conveni signat entre l'Ajuntament i l'empresa Focus. Es tracta d'una coproducció de Focus Audiovisual (FAV), Ràdio Televisió Española (RTVE) i Televisió de Catalunya (TVC).

El telefilm, en clau de comèdia i basat en la peça de Jordi Galceran que ha triomfat a les sales de teatre durant més de cinc anys, ha estat dirigit per Abel Folk i Joan Riedweg, i el protagonitzen Jordi Bosch i Pere Ponce en els dos papers principals, a més d'Agnès Busquets, Albert Salazar i Carla Schilt. També es compta amb les col·laboracions especials d'Àngels Gonyalons, el mateix Abel Folk, Mercè Sampietro, Joan Pera i el Mag Lari, així com diversos alellencs i alellenques fent les funcions d'extres.

La trama d'El crèdit parteix del fet que un home es veu en la necessitat de demanar un préstec a un banc i el director de la sucursal l'hi nega, perquè no hi veu garanties de solvència. Davant la impossibilitat d'aconseguir-lo de grat, l'home amenaça el bancari de seduir i anar-se'n al llit amb la seva dona, si no accedeix a aprovar l'operació. 

Aquesta estrena reforça el valor de l'Espai d'Arts Escèniques per al municipi i la seva oferta com a equipament que fomenta l'activitat cultural i la seva repercussió en la vida social i la identitat pròpia d'Alella.  

Pujar al principi de la pàgina