Notícies
Publicat el 5 de juny de 202005.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Cancel·lades les edicions d'aquest any del Festival d'Estiu i de Músics en Residència
Fotos festival

Davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària en el transcurs de la seva celebració, la Regidoria de Cultura ha decidit cancel·lar el Festival d'Estiu i l'edició de Músics en Residència que s'havien de dur a terme enguany.

El Festival d'Estiu, que es va iniciar el 2005 i ha comptat des de llavors amb un gran èxit de públic, estava previst per al primer cap de setmana de juliol als jardins de Cal Marquès, al parc de Can Sors i a diversos cellers de la D.O. Alella. Tot i que fins a l'últim moment s'ha plantejat la possibilitat d'habilitar alguna fórmula que en fes possible la celebració, el gran volum de persones que hi havien de fer cap ha fet aconsellable la cancel·lació.

La voluntat de la Regidoria és que les actuacions que han hagut de ser anul·lades puguin ser reprogramades en l'edició de l'any vinent, una filosofia que també es vol aplicar en els actes que han hagut de ser cancel·lats a l'Espai d'Arts Escèniques.

D'altra banda, Músics en Residència, el projecte de música de cambra impulsat per l'Ajuntament que va néixer l'any 2010, en què un grup de músics, que desenvolupen una carrera professional de nivell internacional, fan una estada a Alella per preparar els concerts i tots els seus assajos són oberts al públic, també ha hagut de ser cancel·lat. Les dificultats pel que fa a la mobilitat i l'allotjament dels músics, que es feia en cases particulars, han estat determinants per prendre la decisió d'anul·lar aquesta manifestació artística tan prestigiosa i que tan estava arrelant al municipi. La voluntat inequívoca de la Regidoria de Cultura és reprendre l'any vinent aquesta activitat, que enguany s'havia de dur a terme la primera quinzena de juliol.    

Pujar al principi de la pàgina