Escrit Gd'A març-abril de 2019. "Independents des de fa 12 anys"
 
Versió per imprimir
  • gda

    Tanquem aquest mandat a falta de dos mesos per les eleccions  i cal destacar el treball com a primera força a l'oposició. Moltes reunions, col·laboracions, comissions de treball, escoltar els veïns ... El govern, amb la seva majoria absoluta, s'ha mostrat totalitari, obviant els valors democràtics de participació transversal i no ha deixat que les nostres iniciatives poguessin tirar endavant. 

    En aquest mandat, no hem aturat els dos projectes per a nosaltres més importants, com són: 

    • La macro construcció de 200 habitatges a La Serreta, sobre vinyes amb uns grans problemes de mobilitat, sense saber encara com ni qui s'encarregaria de tirar endavant l'habitatge social, sense tenir en consideració cap de les demandes de la immensa majoria dels veïns d'Alella. 

    • La degradació dels Escolapis i la seva pèrdua definitiva pel poble.

    Gent d'Alella s'ha mantingut independent  de qualsevol partit polític, com agrupació de veïns i veïnes,  treballant per millorar el nostre poble, però sobre tot per a fer participar a tota la gent en les decisions importants. Dotze anys d'experiència ens avala.

    Amb tot, algunes de les nostres propostes han estat capitalitzades pel Govern com a pròpies, com la instal·lació de les càmeres de videovigilància policial, tot i saber que són insuficients sense més recursos per millorar la seguretat i la prevenció. Les inversions sol·licitades per les urbanitzacions han estat desateses. Tot i les promeses del govern, no tenim pressupostos participatius ni es consulta els temes importants. Ha estat un govern que sense idees s'apropia d'altres.

    Tots hem assistit als retards sistemàtics i errades en tots els projectes que s'han emprès: camp municipal d'esports, nou espai sociocultural (incomprensiblement sense data d'inauguració), les obres de remodelació a l'Ajuntament per donar solució a les barreres arquitectòniques (projecte retirat), fruit de la manca d'eficiència i eficàcia en la gestió.

    Però, per sobre de tot, ha estat un orgull l'haver donat servei al nostre estimat POBLE en aquest mandat i ho continuarem fent si tenim els suports necessaris. Les properes eleccions seran molt diferents a les anteriors i les majories poden canviar si tu ho fas possible. Serem tant forts com els vostres vots.

Pujar al principi de la pàgina