Versió per imprimir
ELS CONCERTS

NARCÍS PERICH

Narcís Perich. Foto: Òscar Pallarés
foto d'Òscar Pallarès

Divendres 2 de juliol, a les 22h, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella 

El cantautor alellenc tornarà a actuar a casa dotze anys després i ho farà amb energia renovada i amb el seu vuitè disc a punt de sortir. Acompanyat de banda en format rocker, amb dos alellencs més i dos masnovins, oferirà un directe enèrgic i reivindicatiu, amb cançons vitals i alegres com a resposta -i alhora sortida- als temps que corren. Influenciat per Bob Dylan, Beatles, Beach Boys o Lluís Llach i els Pets, Narcís Perich transita entre el pop, el folk, el rock i la cançó.

Narcís Perich: veu i guitarra

Marc Marés: guitarra i cors

Dani R. Jones: baix i cors

Marc Blanch: guitarra

Mark Ullod: bateria

Preu: 9/ 12 €  Compra d'entrades online aquí


ELS PETS. GIRA 20/21

El Pets

Dissabte 3 de juliol, a les 22h, als Jardins de Cal Marquès

Els Pets tornen a Alella 17 anys després del seu memorable concert al Camp d'Esports Municipal de 2004 i amb un any de retard a causa de la pandèmia per oferir l'espectacle Gira 20/21.  Els Pets portarà dalt de l'escenari idíl·lic dels Jardins de Cal Marquès els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Cada un dels concerts fa una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i és una petita festa per celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los. Prepareu-vos doncs per un concert trepidant, eufòric i amb un punt de nostàlgia.

Lluís Gavaldà: veu i guitarra

Joan Reig: bateria i veus

Falin Cáceres: baix

Joan Pau Chaves: teclats i veus

Jordi Bastida: guitarra i veus

Marcel Cavallé: guitarra, teclat i veus

Preu: 18/23 €  Compra d'entrades online aquí

2PRINCESESBARBUDES. ESPECTACLE FAMILIAR

2PRINCESESBARBUDES

Diumenge 4 de juliol, a les 18h, Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella 

El Festival d'Estiu manté dins de la seva programació un espai destinat a les famílies. Enguany la proposta familiar és el pop dolç de 2princesesbarbudes. Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabarbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums. Un concert per a tota la família que presentarà el seu disc Bona vida, premi Enderrock al millor disc per a públic familiar 2020, cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joguina.

La mateixa formació oferirà l'1 de juliol a les 18h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella un taller per infants on les joguines i el Paleolític tindran un protagonisme especial. Gratuït amb inscripció prèvia a espaialella@alella.cat.

Helena Casas: Acordió petit, pianet i veu

Marc Marcé: Guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele, melòdica, pianet i veu

Marc Poch: Bateria de joguina i veu

Toni Vilaprinyó: Baix petit i veu

Creació, producció i arranjaments musicals: 2princesesbarbudes

Tècnic de l'espectacle: Jordi Rotés

Veu en off: Roger Mas

Preu: 4,50/6€  Compra d'entrades online aquí

Pujar al principi de la pàgina