Versió per imprimir
Crims.DOAlella
Cartell Crims Do Alella

CRIMS DO.ALELLA febrer 2021

Dijous 4 de febrer, a les 20h.

Club de lectura. Comentarem la novel·la Em diuen fletxa, de Joan Carles Ventura. VI Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana 2019. Amb la presència de l'autor. Conduït per Tònia Minguet Pla.

Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. 


Divendres 12 de febrer, a les 18h.

Presentació de llibre.  Sal, amb l'autora Emma Riverola.

Novel·la negra, periodisme, medi ambient i corrupció empresarial. Manuel Lomas és un periodista retirat reconvertit en community manager, solitari i decebut de la professió i de la vida. El seu pacte amb la resignació salta pels aires quan la Núria, professora de filosofia i activista mediambiental, contacta amb ell. Fa temps que investiga el fosc rerefons del negoci de les mines de potassa del Bages, un greu perill ecològic.

Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella o sessió telemàtica segons els requeriments del moment. 

Divendres 19 de febrer, a les 18h.

Presentació de llibre. La cervesa, de la Highsmith amb la participació de les escriptores Raquel Gámez Serrano, Susana Hernández, Anna Maria Villalonga, i Sebastià Bennasar.
Patricia Highsmith va ser una escriptora contra corrent. El 1950 va publicar Estranys en un tren, una novel la negra de culte escrita en un món essencialment masculí, on poques dones destacaven en aquest gènere. L'autora va aconseguir fer de la recreació del suspens i de l'angoixa el seu principal element literari. Recordant una visita a Lleida en què l'escriptora va quedar enamorada de la cervesa (va ser un dels motius pels quals va acceptar la convidada a visitar la ciutat), vuit autores de novel la negra catalana li reten homenatge en aquest volum: Anna Maria Villalonga, Montse Sanjuan, Esperança Camps, Raquel Gámez, Núria Cadenes, Marta Alòs, Susana Hernández i Margarida Aritzeta demostren que la Highsmith té hereves molt potents en català. Sebastià Bennasar ha preparat aquesta antologia específicament per al centenari de l'autora i per a la col·lecció Lo Marraco Negre.

Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella o sessió telemàtica segons els requeriments del moment. 

Dimarts 23 de febrer, a les 18h.

Hora del conte. Parlem amb Schinichi Kudo, el detectiu Conan a càrrec de Carles Alcoy. 
 

Sessió telemàtica a través de la plataforma ZOOM

Del 4 al 25 de febrer

4t Concurs Crims.DOAlella. Negres i encreuats.

Demostra que ets un expert en novel·la negra omple. Si omples correctament els mots encreuats, participaràs en el sorteig d'un lot de llibres i productes ben negres. Trobaràs la butlleta a la biblioteca d'Alella. El sorteig se celebrarà divendres 26 de febrer a les 12.00h.

A més a més... Aparador cultural i exposició de novetats

Cal inscripció prèvia a tots els actes a: b.alella.fg@diba.cat o bé 93 555 90 55 i se us confirmarà l'assistència i el format de les activitats.

La programació s'adaptarà a la normativa sanitària vigent.

------------------------------------------

Pujar al principi de la pàgina