Notícies
Publicat el 22 d'octubre de 201822.10.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ja s'han obert les inscripcions a les 4es Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià
Se celebren del 7 al 9 de novembre i inclouen tallers pràctics per millorar la presentació professional davant les empreses i una sessió de networking.

jornades ocupacióPer quart any consecutiu els ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià uneixen esforços per organitzar conjuntament les Jornades d'Ocupació. El networking és l'eix principal d'aquesta quarta edició. El programa inclou diferents accions dirigides a la preparació de les presentacions professionals que es posaran en pràctica en una trobada amb diferents empreses dels tres municipis organitzadors.  

Les Jornades tenen per objectiu donar a conèixer la situació del mercat de treball i facilitar eines que ajudin a la recerca de feina a les persones aturades o a les que volen canviar d'activitat. Són també una bona oportunitat per a aquelles empreses que vulguin ampliar la seva formació en tècniques de selecció de personal des de l'àmbit de les competències. 

Inici amb espectacle teatral a Alella

El programa de les Jornades arrenca el dimecres 7 de novembre a Alella. L'acte inaugural es farà a les 10h a Can Lleonart i anirà acompanyat de la conferència teatralitzada Speaktacular-El candidat, a càrrec d'Albert Bosch i Joan Plans, que tracta sobre la importància del canvi d'una manera entretinguda i impactant. 

Els dia 8 i 9 de novembre, les sessions es traslladaran a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines del Masnou (edifici Centre). En aquest escenari s'ha programa per al dijous 8 una sessió pràctica per ensenyar les persones que busquen feina la manera de preparar una presentació professional efectiva davant les empreses, a càrrec de l'empresa especialitzada HumanLab. 

L'últim dia de les Jornades, el 9 de novembre, Rosaura Alastruey, experta en networking, xarxes socials i inserció laboral, pronunciarà la conferència La feina es mou per... Contactes? Ho saps? Vine i comença a treballar el teu networking (ben fet). Paral·lelament, al mateix espai de l'edifici Centre, es farà un taller pràctic adreçat a empresa sobre noves tècniques de selecció, a càrrec de Human.Lab. 

A partir de les 11.30h es durà a terme una sessió de networking per facilitar el contacte entre empreses dels tres municipis i persones en procés de recerca de feina. La sessió té una durada prevista de dues hores i per poder prendre part cal haver participat prèviament a la resta d'activitats de les Jornades. 

Les jornades, organitzades des dels ajuntaments dels municipis d'Alella, El Masnou i Teià amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, són obertes a tothom. Les sessions són gratuïtes però les places són limitades i per tant cal fer inscripció prèvia del 22 d'octubre al 6 de novembre emplenant  aquest FORMULARI.


QUARTES JORNADES D'OCUPACIÓ D'ALELLA, EL MASNOU I TEIÀ

7, 8 I 9 DE NOVEMBRE 


Dimecres 7 de novembre 

10h Can Lleonart

Inauguració institucional de les Jornades. Conferència teatralitzada "Speaktacular - El candidat".

A càrrec d'Albert Bosch  i Joan Plans  (www.speaktacular.net).

Durada: 2 hores. 


Dijous 8 de novembre

10h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou) 

Sessió pràctica per a candidats: "Com preparar una presentació professional a les empreses - Elevator Pich"

A càrrec de M. Carmen Martínez, d'HumanLab.  (www.humanlab.es). 

Durada: 4 hores


Divendres 9 de novembre

10h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou) 

Conferència: "La feina es mou per... contactes? Ho saps? vine i comença a treballar el teu networking (BEN FET). 

A càrrec de Rosaura Alastruey (www.rosauralastruey.com)

Durada: 1 hora

10h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou) 

Sessió practica per a empreses:  "Noves tècniques de selecció: Speed Networking. Selecció per competències". 

A càrrec de M. Carmen Martínez, d'HumanLab.  (www.humanlab.es). 

Durada: 1 hora

11.30h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou) 

Speed Networking. Trobada entre empreses i persones en procés de recerca de feina dels municipis d'Alella, El Masnou i Teià.

A càrrec de M. Carmen Martínez, d'HumanLab.  (www.humanlab.es). 

Durada: 2 hores

13.30h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou) 

Acte de cloenda de les Jornades

Organitza: Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià

Pujar al principi de la pàgina