Portada|Ocupació|Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou, Montgat i Teià
 
Versió per imprimir
Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou, Montgat i Teià
Montgat s'enlaira amb Alella, El Masnou i Teià a les Jornades d'Emprenedoria 
L'Enlaira't es farà del 6 al 8 de juny i giraran a l'entorn de la importància del factor humà

Enlaria't 2018Les jornades d'emprenedoria van néixer a Alella l'any 2013 amb el nom d'Alella Emprèn amb la voluntat d'estendre el programa a la resta de municipis del Baix Maresme. Dos anys després, l'any 2015, es van afegir a la iniciativa els pobles veïns del Masnou i Teià i les jornades van passar a anomenar-se Enlaira't.

En aquesta sisena edició, que se celebra del 6 al 8 de juny, les jornades amplien el seu territori amb la incorporació del municipi de Montgat a l'organització. Gestionades per l'empresa Lab85, les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou, Montgat i Teià estan dedicades enguany a reflexionar, debatre i intercanviar experiències a l'entorn del concepte de “Human Centered Design”, un marc de referència que serveix per trobar solucions a diferents problemes, posant el focus principal en les persones. El factor humà és l'eix principal de les jornades, tant pel que fa a les persones que treballen a les empreses o institucions, com per les que consumeixen els productes o són usuàries dels serveis que s'ofereixen. 

A les sessions es parlarà de les darreres tendències d'innovació empresarial que parteixen del fet que posar el  focus en l’ésser humà té importants beneficis econòmics i socials tant per a usuaris finals com per a empresaris i diferents estaments que conformen la cadena de consum.

Sessions gratuïtes

La participació a les diferents sessions programades a l'entorn d'aquesta temàtica és gratuïta però caldrà fer inscripció prèvia a partir de dimarts 22 de maig a través del web www.enlairat.cat

Enlaira't   

Fulletó enlaira't

Fulletó enlaira't

Fitxer: 01_PAMFLET_CARAb_A6_IMPRIMIR.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.89 MB

PROGRAMA ENLAIRA'T 2018

Dimecres 6 de juny

De 19.30 a 21.30h Hotel Arrey d'Alella

Conferència inaugural amb Josep Maria Mainat: cantant i productor televisió i membre de La Trinca. 

Dijous 7 de juny

9h Punt de trobada: Centre d'Empreses de Cal Marquès del Masnou

Sortida per conèixer un exemple d'innovació en l'experiència de client i workshop de l'espai CREA. 

De 17.30 a 18.30h Casa del Marquès del Masnou

Sessió informativa a carrec de representants dels ajuntaments organitzados per donar a conèixer avantatges i ajuts que poden facilitar a emprenedors/es i empresaris/es del territori per engegar i reforçat els seus projectes. 

De 19 a 21h Casa del Marquès del Masnou

Conversa. "La importància de les persones dins dels equips empresarials". A càrrec de Belén Badia, dels Laboratori Uriach i Manel Real, de la constructora Som-hi.

Divendres 8 de juny

De 12 a 14h Mercat Municipal de Montgat

Conferència cloenda. "Les persones primer. Com treballar en l'empresa més feliç del món?" A càrrec de David Tomàs: emprenedor i autor del llibre La empresa más feliz del mundo, en el què mostra noves formes de creativitat, de presa de decisions i realització tant dins l'empresa com en la vida personal. Assegura que les bases en la gestió d'equips són la confinaça, la transparència i reconèixer que la precarietat laboral és incompatible amb crear un entorn feliç de treball. 

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i Teià Enlaira't 2017

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i Teià Enlaira't 2016

1) fPPrograma de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i Teià Enlaira't 2015

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella Emprèn! 2014

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella Emprèn! 2013

SEGUEIX-NOS:

 Twitter:
Facebook:
Instagram: #enlairat2018

Pujar al principi de la pàgina