Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 5 d'octubre de 201505.10.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Junta de Govern Local aprova inicialment el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, el primer PAM d'Alella

Imatge aèriaLa Junta de Govern va aprovar inicialment l'1 d'octubre el primer Pla d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament d'Alella. És el full de ruta, el document estratègic de planificació que recull els objectius, les línies a seguir, els projectes i les accions més rellevants que configuraran l'acció del Govern municipal durant el mandat 2015-2019.
L'aprovació inicial és el punt de partida d'un document que s'ha d'acabar de bastir amb les aportacions de la ciutadania, les entitats i la resta de grups municipals abans de ser aprovat definitivament pel Ple Municipal.
Juntament amb l'aprovació inicial, la Junta de Govern va acordar obrir un període d'informació pública, del 5 al 25 d'octubre, per tal que la ciutadania, les entitats i els grups municipals puguin fer les seves aportacions. Les propostes presentades seran valorades per part del govern per a la seva possible inclusió en el PAM. El document sorgit d'aquest procés de participació serà presentat al Consell de Poble, l’òrgan consultiu regulat al Reglament de Participació Ciutadana, abans de sotmetre'l a l'aprovació definitiva per part del Ple Municipal.
Per facilitar les aportacions de la ciutadania, s'ha habilitat un formulari al web municipal (al qual es pot accedir des de l'enllaç www.alella.cat/PAM), perquè la ciutadania pugui fer arribar les seves aportacions. Les propostes també es poden presentar de forma presencial omplint el formulari a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).
 
L'acord de govern, punt de partida
El Pla d'Actuació Municipal té com a punt de partida els acorda programàtics de govern signats el passat 12 de juny per Esquerra Republicana+Sumem per Alella i Alella Primer-Candidatura de Progrés. El document agrupa les línies bàsiques de l'acció de govern en nou apartats: Bon govern, cultura i eduació, identitat i economia, atenció a les persones, espai púlbic i mobilitat, participació i cohesió, joventut i esports, sostenibilitat i territori i Smart City i seguretat.

Podeu consultar el document aprovat en aquest enllaç

PAM inicial

PAM inicial

Fitxer: pam_inicial_02102015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 114.31 kB

Podeu fer les vostres aportacions en aquests dos formularis, segons si les feu arribar com a particulars o bé si les feu en representació d'alguna entitat inscrita en el registre d'entitats de l'Ajuntament.

Pujar al principi de la pàgina