Notícies
Publicat el 9 d'octubre de 202409.10.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Les 4es Jornades de salut mental reflexionen sobre els estigmes i com trencar-los
Cartell jornades salut mental

Amb el títol “Trenquem estigmes i obrim noves realitats”, les 4es Jornades de Salut Mental se centren enguany a reflexionar, des de múltiples visions, sobre els estigmes que envolten la salut mental i com es poden trencar. Les jornades són obertes a tota la ciutadania, però mantenen un punt de partida inaugural adreçat especialment a professionals i persones interessades en l’àmbit de la salut mental i emocional.

En la sessió inaugural, que tindrà lloc el 7 de novembre a partir de les 9.30 h, participaran persones referents en els processos de transformació de l'atenció en la salut mental, que aporten una altra mirada sobre la discriminació, l'estigma i els reptes de futur. 


El programa, entre altres activitats, inclou una tertúlia sobre salut mental i gent gran, una jornada intergeneracional sobre benestar emocional, un espectacle infantil i la representació teatral A la deriva, de l'actriu i dramaturga Lara Díez Quintanilla. A més, el 9 de novembre ràdio Nikosia farà un programa en directe des de la Plaça de l'Ajuntament.

Més informació i inscripcions en aquest ENLLAÇ

fulletó jornades salunt mental 2024

fulletó jornades salunt mental 2024

Fitxer: Triptic_JSM_2024_VERSIO_DIGITAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 87.04 kB

Pujar al principi de la pàgina