Notícies
Publicat el 5 de setembre de 202305.09.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'ecologia marca el nou programa de l'Espai d'Arts Escèniques
Programació tardor Espai

Aigua! és el títol que acompanya la programació del segon semestre de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, encapçalada amb una suggestiva il·lustració d'una sirena fem les maletes, de Mar Torrano. Són més d'una vintena d'espectacles —de música, teatre, dansa i cinema— que s'oferiran entre els mesos de setembre i desembre. 

La manca d'aigua, el canvi climàtic, l'ecologia i el valor insubstituïble de la natura és el fill conductor que uneix una part dels espectacles previstos, especialment aquells que s'adrecen al públic infantil i familiar. Entre les propostes amb temàtica ecològica destaquen el teatre familiar La mama dels arbres de Fes-t'ho com vulguis, que explica la història d'una dona que va plantar 30 milions d'arbres a una zona desforestada de Kenya; l'obra Solar, de Mos Maiorum, sobre la crisi energètica i l'impacte del model d'implementació de les energies renovables; Dèmeter Olympus Kids, d'Agrupació Señor Serrano, un espectacle per a infants de 7 a 11 anys sobre els efectes del canvi climàtic. El cercle es tanca amb l'espectacle familiar Maquinaigües de La Tresca i la Verdesca, un concert que parla de l'aigua, des del difícil recorregut des dels aqüífers fins a les aixetes de les llars. 

L'apartat musical inclou quatre cites importants: el concert de jazz de la Bas Kisjes Big Band, l'espectacle Amor amb b (de boleros), de Joan J. Ramos, el nou projecte Caminos del reconegut guitarrista Juan Gómez “Chicuelo” o el concert de sardanes amb al Cobla Principal del Llobregat

El cartell teatral arrenca amb Solar, amb servei de teatreca inclòs, i segueix amb Gente bien d'Amics del Teatre d'Alella, Màquines sexuals de Jordina Biosca i Ai, ai, ai de Bruno Oro (amb residència artística a l'Espai). La dansa estarà present en els espectacles Helena de Cia. Jïrae i Alba, recital de dansa i piano, creada en residència artística a l'Espai d'Arts Escèniques. A més s'han programat 4 projeccions del Cicle Gaudí i 3 de Cinexic.  

Les entrades es poden adquirir a partir del 12 de setembre.

Més informació a www.alella.cat/espaialella

Pujar al principi de la pàgina