Notícies
Publicat el 16 de març de 202116.03.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Llista provisional de persones admeses i excloses als pisos del Canonge
Habitatges Canonge

Del 16 al 29 de març, ambdós inclosos, es poden presentar al·legacions i reclamacions a la llista provisional de persones admeses i excloses al procés d'adjudicació dels habitatges en règim de lloguer del carrer Canonge núm. 52, promoguts per l'Ajuntament d'Alella.

A la convocatòria, que es va tancar el 10 de febrer, s'han presentat un total de 48 sol·licituds, de les quals 26 han estat admeses i 22 excloses per manca de documentació i/o per incompliment d'alguns dels requisits de les bases (Veure modificació de les bases)

Per poder participar en aquesta convocatòria cal tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontinua en els darrers 10 anys.

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI, oscil·la entre els 328 i els 259 euros, en funció de la superfície del pis.

Les sol·licitud que compleixen tots els requisits i estiguin admeses a la llista definitiva formaran part d'una borsa de persones sol·licitants que tindrà una validesa de 5 anys.

Trobareu tota la informació i la documentació sobre aquesta convocatòria en aquest ENLLAÇ

Ajuts al lloguer per a joves Fins al 31 d'octubre és oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer per a joves que l'Ajuntament atorga des de l'any 2018. 

La convocatòria té dues línies d'ajut d'acord amb les bases aprovades per l'Ajuntament

  • Linia 1 de subvenció - Persona física o jurídica propietària de l'habitatge que compleixi les condicions establertes a les bases:
    L'habitatge ha d'estar situat al municipi d'Alella, ha de provenir del mercat lliure, no s'ha d'haver cobrat cap altra subvenció pel mateix concepte, s'ha de posar en lloguer mitjançant el programa de la Borsa de Mediació del Consell Comarcal del Maresme per un període mínim de 3 anys, ha d'estar desocupat a la data de contractació del lloguer, s'hi ha d'haver realitzat alguna de les despeses descrites a l'annex 1 de les bases.
  • Línia 2 de subvenció - Persona física arrendatària que compleixi les condicions establertes a les bases:
    Tenir una edat menor a 36 anys, estar empadronada a Alella, haver formalitzat un contracte de lloguer d'habitatge habitual i permanent al municipi d'Alella durant l'any de la convocatòria, tenir uns ingressos la unitat de convivència inferiors als establerts a les bases, pagar una renda mensual de lloguer inferior a 1.000 euros.

Trobareu tota la informació i la documentació sobre aquesta convocatòria en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina