Notícies
Publicat el 19 d'octubre de 202019.10.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La línia 647 Alella-Can Ruti recupera el servei en el seu horari habitual
Bus

Des d'aquest dilluns, 19 d'octubre, Alella torna a estar connectada amb servei de bus amb l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. L'empresa Segalés ha recuperat l'horari habitual de la línia 647 (Alella -Can Ruti), després que el servei va quedar anul·lat com a conseqüència de les restriccions al transport públic derivades de la pandèmia. 

Amb la posada en marxa d'aquesta línia, totes les línies urbanes d'Alella han recuperat l'horari que tenien abans que la declaració de l'estat d'alarma el passat mes de març. La línia 690 Alella-El Masnou i la 646 Alella-Circumval·lació funcionen en el seu horari habitual des del passat 14 de setembre. 

El servei Alella-Can Ruti es va posar en marxa l'1 d'abril de 2019 per facilitar a la ciutadania els desplaçaments al centre sanitari a les hores de major afluència. Funciona de dilluns a divendres amb 8 expedicions del matí (4 en cada sentit) de la línia de Alella-Circumval·lació que s'allarguen fins al centre sanitari.  L'horari previst de sortida des de la parada de Can Lleonart és a les 7:05, 9:35, 10:35 i 11:35h.  La tornada des de Can Ruti serà a les 7:30, 10, 11 i 12h.

Amb la posada en marxa d' aquest servei es redueix a la meitat el temps d'anada i tornada al centre hospitalari. Actualment el viatge s'allarga més d'una hora perquè cal agafar dues línies de bus i el tren. Amb la connexió directa, el temps d'arribada es redueix a 25 minuts des de la parada de Can Lleonart fins a l'hospital.  
Per fer el trajecte entre Alella i el centre hospitalari es pot fer servir el títols integrats de 2 zones, i bé el títol S2 que només permet utilitzar el bus igual que la que s'utilitza per anar a Barcelona.

Les línies de transport interurbà que comuniquen amb Barcelona també han recuperat l'horari habitual, a excepció dels serveis del cap de setmana de la línia e19. 

Consulteu els horaris a totes les línies que bus que passen o surten d'Alella en el web de Segalés

Horari 646 i 647

Horari 646 i 647

Fitxer: Horari_bus_646_i_647_Alella_Circumval_lacio_i_Alella_Can_Ruti.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 42.76 kB

Pujar al principi de la pàgina