Notícies
Publicat el 3 de juny de 201903.06.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Inaugurem l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Inauguració Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Va obrir les seves portes al públic el passat 26 d'abril amb l'obra El Llibertí, però per requeriments de les convocatòries electorals fins a l'1 de juny no s'ha pogut fer la inauguració oficial de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Prop de 200 persones van assistir a l'acte, presidit per l'alcalde en funcions, Andreu Francisco, i el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyats a la tribuna del regidor en funcions de Cultura, Fede Salas, i el president de l'Associació Casal d'Alella, Toni Mayol. 

Andreu Francisco, va agrair a l'entitat la seva col·laboració i la feina que fa pel poble i també va tenir unes emotives paraules d'agraïment pel regidor de Cultura, Fede Salas. El discurs va ser també un comiat de la ciutadania, en el què va recordar els motius que el van portar a ser alcalde ara fa 16 anys. “Aquest Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella —va dir—  sintetitza bona part del que hem fet, que ha estat pensar en el poble, generar complicitats i arribar a acords en benefici d'Alella”.

Programació estable a la tardor

Tot i que fins a la tardor no es posarà en marxa la programació estable, el públic ja ha pogut tastar les possibilitats que s'obren amb aquest nou escenari, amb propostes ben diferents: espectacles de teatre, dansa, familiars i musicals que han tingut molt bona acollida per part dels espectadors. També s'han organitzat altres actes com el debat electoral sobre cultura, a la Sala Carquefou, o els tallers de gypsydance o sòl pelvià de les Jornades de la Gent Gran Activa, a la sala de dansa. 

La posada en marxa d'aquest ambiciós projecte ha suposat una inversió de prop 4,7 milions d'euros, als què caldrà sumar algunes despeses pendents, com ara el sistema de projecció de cinema. A més de les obres i l'equipament, en aquesta xifra s'inclouen tots els serveis, l'adquisició de terrenys i la redacció del projecte.

Passejada pel nou equipament

Pujar al principi de la pàgina