Notícies
Publicat el 29 de març de 201929.03.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nou servei de bus des d'Alella a l'hospital de Can Ruti
Bus

Aquest dilluns 1 d'abril es posa en marxa un servei de bus que connectarà directament Alella amb l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, durant algunes hores del dia. La Generalitat ha donat el vistiplau a aquesta iniciativa de transport públic promoguda per l'Ajuntament per tal de facilitar la ciutadania els desplaçaments al centre sanitari a les hores de major afluència. 

D'acord amb la proposta consensuada amb Sagalés, l'operador de les línies urbanes i interurbanes d'Alella, el servei es posa en funcionament de dilluns a divendres amb 8 expedicions del matí (4 en cada sentit) de la línia de Alella-Circumval·lació que s'allarguen fins al centre sanitari.  L'horari previst de sortida des de la parada de Can Lleonart és a les 7:05, 9:35, 10:35 i 11:35h.  La tornada des de Can Ruti serà a les 7:30, 10, 11 i 12h. 

La posada en marxa d'aquesta prova pilot permetrà reduir més de la meitat el temps d'anada i tornada al centre hospitalari. Actualment el viatge s'allarga més d'una hora perquè cal agafar dues línies de bus i el tren. Amb la connexió directa, el temps d'arribada es redueix a 25 minuts des de la parada de Can Lleonart fins a l'hospital.  

Per fer el trajecte entre Alella i el centre hospitalari es pot fer servir el títols integrats de 2 zones (bitllet senzill o la T-10), i bé el títol S2 (que costa 16,25 euros els 10 viatges ) que només permet utilitzar el bus. 

 igual que la que s'utilitza per anar a Barcelona. 

Bus Can Ruti

Pujar al principi de la pàgina