Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A gener de 2016. Un gerent que ens costarà més de 81.000€ l'any
 
Versió per imprimir
 • gda

  L'Alcalde li ha demanat als reis d'Orient un gerent. Un càrrec de la seva confiança per portar les regnes de l'Ajuntament en aquest el seu quart mandat com Alcalde. Serà una persona de la casa, que deixarà la seva tasca actual. Ens costarà 81.500€/any per gestionar un equip d'uns 60 treballadors municipals (sí, en son més però formen part de contractes externs...).

  Ja ens havíem acostumat a governs amb set i vuit regidors a jornada completa i dedicació quasi exclusiva que dirigeixen les seves àrees, amb el suport dels dos càrrecs més importants: el Secretari, que dona fe i és garant del compliment de la legalitat, s'ocupar del funcionament de l'administració municipal, i l'Interventor, a càrrec dels comptes i dirigeix l'equip que porta tot el vessant econòmic: pressupostos, pagaments, tresoreria, finances... No és prou estructura directiva per a Alella?
  Si les posicions de Secretari i Interventor estan ben cobertes, tenim 8 “regidors-directors d'àrees”, seguim amb la mateixa població i un pressupost i plantilla similars des de fa més de deu anys, per què ara un gerent? Podem especular, però no ho farem, simplement no justifiquem aquesta decisió de cap de les maneres, ens hauria agradat convèncer l'Alcalde però com això és impossible, hem votat en contra del pressupost 2016.

  Un pressupost que també contempla un increment del 13% de les retribucions als polítics i la contractació de les esperades places de policies vacants des de fa molts mesos, a més d'altres posicions a recursos humans, serveis socials, etc. L'Alcalde no ha fet marxa enrere en el contracte del gerent; tampoc enguany treballarem els pressupostos participatius, però després de vuit anys farà una audiència pública, prevista pel 18 de gener a les 19:30 a Can Lleonart, per a explicar el Pressupost.

  Aprofitem aquestes línies per donar les gràcies a l'Associació de Veïns Comafosca, a Cerquem les Arrels i a l'Ampa de la Serreta per haver fet aportacions al Pla d'Actuació Municipal aprovat amb el nostre vot favorable en haver incorporat també algunes de les nostres propostes, entre elles, el Pla de Seguretat Local per millorar la prevenció de robatoris a les nostres llars.

  Bona entrada d'any !

Pujar al principi de la pàgina