X
Avis serveis AOC
Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A abril de 2017. "Prou d'autocomplaença!"
 
Versió per imprimir
  • gdaEl 2016 es va produir un robatori denunciat a Alella cada 3,8 dies. Un 10% més que l'any anterior. Amb aquest argument incontestable, l'Ajuntament demanarà al Ministeri d'Hisenda la reposició de 4 places a la policia local segons l'acord, aprovat per unanimitat, al Ple de març. Els dos assumptes previs no requerien votació: el primer, la liquidació del pressupost 2016, executat en un 79% pel que fa  als ingressos i en un 75% pel que fa les despeses: una cosa és el que es promet, i una de ben diferent, el que es fa. L'altra, el Pla Pressupostari a mig termini 2018-2010, presentat  sense cap document d'anàlisi.

    Les promeses de treballar conjuntament la moció que vam retirar el febrer per millorar la comunicació i la transparència tampoc les va complir l'Alcalde, el que va motivar un vot en contra de tots 4 grups a la oposició. A la sessió de control, vam deixar constància que se'ns ha contestat per escrit la petició de certificar les alçades de Can Calderó sol·licitada el febrer, així com un informe de SECE sobre el funcionament de l'enllumenat públic demanat el juny de 2016. A la sol·licitud de col·locar una placa de reconeixement a la tasca del voluntariat a la zona de les escoles, per ara no es dona resposta. També vam preguntar per una altra promesa: la cobertura de la pista exterior del poliesportiu; i de  moment, no està prevista.

    L'Ajuntament segueix també sense donar resposta a la pudor i a la brutícia a algunes àrees de contenidors, i no només no ha dedicat ni un euro a habitatge social aquest any, sinó que no ha avançat ni un mil·límetre en l'estudi sobre les cases buides propietats de bancs, ni en el projecte d'habitatge a la Fàbrica de Pintures i a poc temps de que els pisos de Cal Doctor passin a la bossa d'habitatge públic de la Generalitat, no ha considerat convocar el Consell Municipal de l'Habitatge en aquests dos anys, quan el reglament estipula dues reunions a l'any.

Pujar al principi de la pàgina