Portada|Gent Gran|Programa d'activitats de tardor de la Gent Gran 6.0
 
Versió per imprimir
Programa d'activitats de tardor de la Gent Gran 6.0
La tardor de la gent gran

Des de la regidoria de Gent Gran posem a disposició de la ciutadania un programa d'activitats trimestral dirigit a persones a partir de 60 anys que tenen interès per tenir un envelliment actiu i saludable.

A la programació “La tardor de la Gent 6.0” hi trobareu activitats per promoure l'envelliment actiu d'una manera cultural, saludable i activa amb vosaltres i amb el vostre entorn per alimentar el cos i la ment.

L'envelliment actiu ajuda a les persones grans a conduir la seva vida quotidiana aprofitant al màxim les oportunitats que tenen a l'abast d'acord amb les seves necessitats, capacitats i aspiracions. D'una banda, es tracta de mantenir l'activitat personal, entesa com la participació en els àmbits familiars, comunitaris i socials, així com el desenvolupament de tasques físiques i mentals. D'altra banda, inclou la prevenció amb la finalitat d'endarrerir l'aparició i el desenvolupament de les malalties i les discapacitats.

La inscripció a cadascuna de les activitats és gratuïta i es realitzarà segons el formulari que trobareu per a cadascuna de les activitats. Les places són limitades, si s'exhaureixen les places es realitzarà sorteig amb totes les persones inscrites a l'activitat. 

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb alella.gentgran@alella.cat o a 935404024

La tardor de la gent gran 6.0

La tardor de la gent gran 6.0

Fitxer: Fulleto_Gent_Gran_TARDOR2022_online.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 281.26 kB

ACTIVITATS SETEMBRE- DESEMBRE  DE 2022

Envellir amb sentit

“Explorant el potencial de les nostres vides per construir una nova longevitat”. La vellesa continua sent la fase de la vida sobre la qual s'han abocat més mites que encara segueixen vigents i ens afecten. En una societat que lloa la joventut i lluita desaforadament contra l'envelliment, és imperatiu canviar la nostra mirada i obrir-nos a nous horitzons on trobar un significat i sentit a aquesta etapa vital.

Horari: dimecres 19 d'octubre, 23 de novembre i 14 de desembre de 2022  i 25 de gener, 22 de febrer i 22 de març de 2023
Hora: d'11 a 13.30 h
Lloc: Golfes Can Lleonart
Preu: gratuït
Inscripcions: En aquest FORMULARI

Tastet de Teatre i Creativitat 

Descobrirem els nostres potencials creatius a través del treball de les emocions i l'expressió corporal així com les estratègies per poder incorporar-los al nostre dia a dia. 

Dia: divendres, del 7 d'octubre al 16 de desembre 
Hora:
11 h
Lloc:
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Inscripcions: En aquest FORMULARI

Caminem i fem salut 

Sessions adreçades a persones de més de 60 anys que vulguin adquirir o mantenir un hàbit regular de caminar. Estan orientades a ser un primer pas per posar-se en forma i establir una rutina de realització d'activitat física.
Tenen una durada aproximada d'1 h i mitja a 2 h i es porten a terme utilitzant  com a base les diferents Rutes Saludables del municipi. 

Activitat conduïda pel personal tècnic de la Regidoria d'Esports.

Dia: dimarts, 4 i 18 d'octubre, 15 de novembre i 13 de desembre 
Hora:
9.30 h
Lloc:
Pavelló Esportiu Abelardo Vera 

Properament es penjarà el FORMULARI d'inscripcions

Marxa nòrdica 

Sessions adreçades a persones de més de 60 anys que ja tinguin hàbit de caminar de manera regular i vulguin aprendre o practicar la tècnica de la Marxa Nòrdica. Tenen una durada aproximada de 2 a 3 h i es porten a terme seguint  diferents itineraris que poden combinar medi natural i trama urbana i  interurbana.

Activitat conduïda pel personal tècnic de la Regidoria d'Esports. 

Dia: dimarts, 11 i 25 d'octubre, 8 i 22, de novembre i 20 de desembre 
Hora:
9.30 h
Lloc:
Pavelló Esportiu Abelardo Vera

Properament es penjarà el FORMULARI d'inscripcions

ACTIVITATS SETEMBRE


Festa Radars 

Us convidem a la primera Festa Radars d'Alella! Veniu a conèixer el projecte  comunitari per millorar la qualitat de vida de la gent gran. Gaudirem d'un  munt d'activitats i també d'una xocolatada. La Festa està oberta a tots els 
públics. 

Emmarcat dins del Dia Internacional de la Gent Gran.

Dia: divendres, 30 de setembre 
Hora:
17 h
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament

Inscripcions: En aquest FORMULARI

ACTIVITATS OCTUBRE

Menys dolor, més vida 

Taller on es compartiran eines que ajuden a promoure el benestar i la qualitat de vida de la gent afectada pel dolor i a la gent no afectada però que vol tenir-les per prevenir-lo. 

Dia: Pendent de confirmació (3 sessions de 2 hores cadascuna)
Lloc: Antigues Escoles Fabra

Inscripcions: En aquest FORMULARI

ACTIVITATS NOVEMBRE

Mou-te pels residus 
Sortida en autocar a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge de Granollers
L'assistència a aquesta sortida suposa la reducció d'un 10% a la taxa de residus segons domicili (no acumulable a d'altres bonificacions). 

Dia: dimecres, 23 de novembre 
Hora: 9.30 h
Lloc de trobada: carrer de les Heures

Inscripcions: En aquest FORMULARI

ACTIVITATS DESEMBRE


Taller per relacionar-se amb l'Ajuntament 24h/dia 365 dies/any per Internet 

Taller pràctic i presencial on s'explicarà com realitzar gestions per Internet o amb el mòbil amb l'Ajuntament, com ara presentar una sol·licitud al registre, una queixa, un suggeriment o una incidència; sol·licitar cita prèvia per se atès presencialment, utilitzar el WhatsAppAlella per comunicar incidències, aclarir dubtes o rebre alertes de l'Ajuntament.

Dia: dijous, 1 de desembre 
Hora: 18 h
Lloc: Aula d'informàtica de les Antigues Escoles Fabra

Inscripcions: En aquest FORMULARI

Pujar al principi de la pàgina