Filtrar esdeveniments
5. CULTURA
Imatge inexistentGrau d'assoliment
 • Accions 2021:

  Amb motiu de la pandèmia, el Festival d'estiu i Músics en residència 2020 no es van portar a terme. Amb motiu de la reducció de pressupost a l'exercici 2021, el Festival d'estiu i Músics en Residència van reduir la seva programació, però van tenir continuïtat a l'espera de poder reemprendre programació estable.

  Espais de Poesia: Durant el 2020 es va suspendre la setmana d'Espais de Poesia que s'organitzava al mes de maig i es va estendre la programació durant l'any.  Aquest 2021 Espais de Poesia s'ha desenvolupat els mesos d'abril, maig i juny, amb la col·laboració amb el Poesia i + al juliol.

 • Accions 2021:

  L'Espai d'Art i Creació Can Manyé, durant els mesos de setembre-octubre, segueix apostant per exposicions que tracten el paisatge i l'entorn proper, en relació amb la Festa de la Verema.

  Can Lleonart desenvolupa les seves tasques amb la mirada al desenvolupament de la cultura tradicional i popular des de dos eixos: la col·laboració amb entitats que tenen aquest fi i la programació de cursos, tallers i activitats relacionades amb aquesta acció.

  La Biblioteca Ferrer i Guàrdia continua treballant en la programació de la cultura popular i tradicional amb el format completament tradicional com és l'Hora del conte, presencial o virtual, i es complementa amb propostes com Laboratoris de lectura. La celebració d'una efemèride sovint és un motiu per vincular-ho amb la proposta a programar: contes populars, llegendes, personatges/figures rellevants, etc. Planificació destinada a públic infantil com també a joves i adults.                                                                                                                                                     
  L'Espai d'Arts Escèniques dedica un part de la seva programació a propostes de cultura tradicional i popular, el suport a Pastorets, el concert de sardanes, espectacles que reivindiquen la cultura local com Peix o sabates noves o la participació de Timbalers d'Alella a espectacles com Possê.

 • Accions 2020:
  L'Espai d'Arts Escèniques, malgrat la situació de pandèmia desenvolupa en l'actualitat una programació establem consolidada d'arts escèniques amb espectacles de diferents disciplines d'arts escèniques (teatre, música, dansa, circ). Al 2020 s'han publicat dos programacions (gener-juny), octubre-desembre) amb un total de 19 espectacles o activitats professionals d'arts escèniques. Al 2021 mantenim l'oferta d'arts escèniques en consonància amb les restriccions i mesures per evitar la propagació de la pandèmia. Es redueix el pressupost però es manté l'oferta i la qualitat.
 • Accions 2021:
  Durant el 2021 han estat en funcionament els bucs en funció de les restriccions per la pandèmia. Hem tingut una cessió regular i cessions puntuals. També s'ha realitzat un estudi de l'impacte sonor sobre la resta d'edifici i s'han establert horaris d'ús i s'han fet petites millores en l'equipament. Al 2022 s'actualitzaran els preus públics per adaptar-ho a les necessitats i usos.
 • Accions 2021:
  El reglament està redactat pendent d'aprovació prevista per al 2022.
 • Previst per als anys 2022 i 2023
 • Previst per als anys 2022 i 2023
   
  Pujar al principi de la pàgina