Filtrar esdeveniments
Pla d'actuació municipal 2019-2023
Publicat el 25 de novembre de 201925.11.2019
Versió per imprimir
5.2. Promocionarem la cultura tradicional i popular en la programació municipal.
 • Assoliment: 60%Grau d'assoliment
 • 2019: 
  En execució
 • 2020: 
  En execució
 • 2021: 
  En execució
 • Accions 2021

  L'Espai d'Art i Creació Can Manyé, durant els mesos de setembre-octubre, segueix apostant per exposicions que tracten el paisatge i l'entorn proper, en relació amb la Festa de la Verema.

  Can Lleonart desenvolupa les seves tasques amb la mirada al desenvolupament de la cultura tradicional i popular des de dos eixos: la col·laboració amb entitats que tenen aquest fi i la programació de cursos, tallers i activitats relacionades amb aquesta acció.

  La Biblioteca Ferrer i Guàrdia continua treballant en la programació de la cultura popular i tradicional amb el format completament tradicional com és l'Hora del conte, presencial o virtual, i es complementa amb propostes com Laboratoris de lectura. La celebració d'una efemèride sovint és un motiu per vincular-ho amb la proposta a programar: contes populars, llegendes, personatges/figures rellevants, etc. Planificació destinada a públic infantil com també a joves i adults.                                                                                                                                                     
  L'Espai d'Arts Escèniques dedica un part de la seva programació a propostes de cultura tradicional i popular, el suport a Pastorets, el concert de sardanes, espectacles que reivindiquen la cultura local com Peix o sabates noves o la participació de Timbalers d'Alella a espectacles com Possê.

 • 2022: 
  Pendent d'iniciació
 • 2023: 
  Pendent d'iniciació
Pujar al principi de la pàgina